Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la presentadora Raquel Sánchez Silva

Raquel Sánchez Silva confirma els problemes econòmics

Raquel ja sap que no compten amb ella

Raquel Sánchez Silva està totalment desapareguda de l'esfera pública. Qui va ser la presentadora de Supervivientes fa una temporada que està allunyada de la televisió, sense un format adequat per a ella. Mentrestant, la presentadora ha participat en diversos concursos com MasterChef Celebrity o El Desafío.

Tot arran que Maestros de la Costura, el programa que presentava Raquel, fos retirat de la graella de TVE. Una situació professional delicada que ara té especial rellevància després de saber la veritat sobre el format dedicat a la moda.

Raquel Sánchez Silva, sense projecte a la vista

Raquel Sánchez Silva va gaudir d'una bona temporada a la televisió gràcies a formats com Supervivientes o Pequín Express. Tot i això, després de la sospitosa mort del seu marit Mario Biondo, la seva carrera professional es va capgirar completament.

Amb el temps, va passar a formar part de la plantilla de TVE, on es va posar al capdavant durant cinc temporades de Maestros de la Costura. Un format on va encaixar a la perfecció i amb què va tenir èxit. Tot i això, fa unes setmanes va transcendir la notícia que el programa havia estat cancel·lat, deixant Sánchez Silva a l'atur.

Raquel Sánchez Silva a 'Maestros de la costura'.
Raquel Sánchez Silva es queda sense programa. | Europa Press
 

Des d'aleshores, la periodista ha participat en algun concurs, però sense gaire repercussió mediàtica. Ara, Macarena Rey, CEO de la companyia, ha revelat la veritat que s'amaga darrere de la cancel·lació de l'espai de dissenyadors de TVE.

Rey afirma rotundament que «mai ha estat cancel·lat», i que el fet que no s'emetés radicava que «TVE no tenia pressupost suficient». La compra del Mundial ha acabat deixant Raquel sense opcions.

La presentadora Raquel Sánchez Silva somrient i amb ulleres de color marró
Raquel Sánchez Silva no troba un lloc a la televisió. | GTRES
 

Però el que més ha cridat l'atenció ha estat la presentació d'un nou programa que emetrà TVE. Amb el nom de HairStyle, la productora deixa de banda els dissenyadors per centrar-se en el món dels perruquers.

El prestigiós estilista Rossano Ferretti serà l'encarregat de posar-se al capdavant del concurs per nomenar el millor perruquer o la perruquera de la primera edició. Una feina que farà amb l'ajuda d'un copresentador, la identitat del qual encara no se sap.

Raquel Sánchez Silva ha estat substituïda

Raquel Sánchez se n'assabentava fa unes setmanes que TVE preferia apostar per un altre gremi molt allunyat del de la moda. El nou concurs on els perruquers es disputaran la victòria ocuparà el lloc que un dia va ocupar Maestros de la Costura.

Un cop baix tant per a la presentadora com per als seguidors del programa de moda, que esperaven amb ganes el seu retorn. Però la veritat és que l'última edició amb prou feines va aconseguir una bona mitjana, perdent una gran quantitat de punts pel que fa a la primera.

Imatge de Raquel Sánchez Silva somrient a El Hormiguero
Raquel Sánchez Silva es llança al món de les receptes de cuina. | Atresmedia
 

Sigui com sigui, el cert és que actualment a Raquel no se li coneix cap nou projecte a la televisió. Lluny d'alguna aparició esporàdica, el futur televisiu de la presentadora és molt negre.

Mentre espera reprendre el seu paper a la televisió, Silva aprofita els coneixements culinaris que va aprendre després del seu pas per MasterChef. Al talent culinari va aguantar quatre assalts, fins que es va convertir en la quarta expulsada de la cinquena edició.

Tot i que abandonar les cuines va ser un cop dur per a ella, va saber treure rendiment de l'experiència. I s'ha llançat al món de les receptes culinàries escrivint el seu propi llibre de receptes, al costat de la rebostera Montse Abellà.

Emulsionar es mezclar con cariño va arribar a les llibreries el mes d'octubre passat, un nou repte que va omplir d'il·lusió Raquel. En la seva presentació, va confessar que tenia entre mans diversos projectes, però no en va arribar a mencionar cap. Veurem si entre ells hi ha el seu retorn a la televisió.