Raquel Sánchez Silva

Raquel Sánchez Silva, espantada en saber qui ha entrat a la seva habitació i per què

Raquel Sánchez Silva no s'ho esperava

Raquel Sánchez Silva està vivint un autèntic malson. I és que, des que el cas de la mort del seu marit ha guanyat popularitat, han sortit a la llum diverses informacions sobre què va passar aquell fatídic dia.

El passat 30 de maig del 2013, Mario Biondo va aparèixer penjat a la biblioteca de casa seva a Madrid. I, tot i que la seva família sempre s'ha obstinat a demostrar que el càmera italià el van assassinar, no ha estat fins fa unes hores quan s'ha sabut tota la veritat.

Primer pla de Raquel Sánchez Silva.
Raquel Sánchez Silva ho ha passat molt malament amb la mort del seu marit | Cedida

Aquest dilluns 1 d'agost,el diari ABC ha publicat la nova conclusió a què ha arribat la Justícia italiana. Durant tots aquests anys, s'ha dit que allò de Mario Biondo va ser un suïcidi, però ara, la família del mort ha aconseguit que els donin la raó.

«Els elements que s'extreuen de l'expedient del Ministeri Públic suggereixen que Mario Biondo va ser assassinat per mans desconegudes i posteriorment col·locat en una posició capaç de simular un suïcidi», ha assegurat el jutge de Palerm, Nicola Aiello.

Després de fer-se pública aquesta sentència, Raquel Sánchez Silva s'ha quedat sense paraules en saber qui va entrar a casa hores després que es produís l'homicidi del seu marit.

Raquel Sánchez Silva no s'ho pot creure

Raquel Sánchez Silva està molt espantada per tot el que s'està fent públic durant les últimes hores. I és que s'acaba d'assabentar que un dels periodistes més reconeguts del nostre país va estar a casa seva després de cometre's el crim de Mario Biondo. Després de les últimes informacions que ABC ha publicat aquest dilluns, Nacho Abad ha decidit pronunciar-se al programa de Cuatro, En boca de todos.

Després d'assabentar-se de la nova sentència, el periodista no ha volgut deixar passar l'ocasió per parlar del tema. I és que, tot i que la justícia italiana assegura que «la mort de Biondo va ser un homicidi dut a terme per autors desconeguts», també ha assenyalat els investigadors espanyols.

Pla de Raquel Sánchez Silva i el seu difunt marit Mario Biondo
La justícia dona la raó a Raquel Sánchez Silva i a la família de Mario Biondo | Europa Press

«En el moment de la troballa del cadàver s'haurien d'haver dut a terme activitats de recerca que no s'hi van dur». Ara, Nacho Abad ha volgut alçar la veu contra aquestes polèmiques paraules. «Diu que la Policia espanyola ho va fer malament, que el jutge espanyol ho va fer malament i que el metge forense ho va fer malament. És clar, a mi em sembla que això no té gaire sentit…», va començar explicat el company de Raquel Sánchez Silva.

«Em sembla tan irracional que un jutge italià, tenint recent el cas d'Amanda Knox en què la Justícia italiana va patinar, ara ens vulgui donar lliçons de justícia; em molesta profundament. Sobretot perquè sí que crec que l'autòpsia que va determinar que era una mort accidental estava acreditada».

Nacho Abad a 'Espejo público'
Nacho Abad revela què es va trobar a la casa de Raquel Sánchez Silva | GTRES

Va ser en aquest moment en què Abad va fer pública una dada que fins ara havia mantingut en secret. «Jo vaig ser a casa de Raquel Sánchez Silva i de Mario Biondo hores després que passés. No ho havia explicat mai, però crec que ha arribat el moment».

El periodista ha volgut explicar què va veure dins d'aquella casa. Però, per sorpresa seva, l'escenari que es va trobar no era el que esperava veure. «Hi vaig estar quan la policia ja havia marxat. S'havien emportat el cos i no vaig veure cap escenari de violència».

«Hi havia moltes llaunes de cerveses i altres coses que em justificaven que es podia tractar d'un accident, com un episodi autoeròtic de limitació d'oxigen, per exemple. Vaig estar diverses hores a l'escenari analitzant-ho tot i no hi havia cap signe de violència».