Raquel Sánchez Silva amb un gran somriure al plató de 'Pasapalabra'

Raquel Sánchez Silva no aixeca el cap i s'emporta un nou revés

La presentadora es troba molt trist

En els últims mesos, la presentadora Raquel Sánchez Silva està afrontant situacions complicades i no només ens estem referint a la crisi del coronavirus, sinó també al fet que el cas del seu marit mort (Mario Biondo) segueixi en els jutjats. I per si no n'hi hagués prou, ara ha patit un altre gran trasbals.

En concret, la jove, que afrontava amb molta il·lusió la seva participació a 'MASTERCHEF Celebrity', ha estat eliminada del concurs. Una última prova, amb errors dels seus companys d'equip i una mala resolució per part seva, han fet que hagi hagut de deixar el programa. Sánchez Silva ho ha fet amb molta tristesa, però tenint l'afecte del públic.

El comiat de Raquel

Visiblement emocionada i una mica desil·lusionada ha estat com s'ha mostrat la presentadora en el comiat que ha viscut al costat del xef Pepe Rodríguez. I és que aquest concurs ha estat molt especial per a ella. En concret, ho ha manifestat dient: «Jo l'únic que puc fer és donar-vos les gràcies per haver-me acollit i ara podré entendre molt millor als concursants. Ha estat una oportunitat increïble».

Així mateix, ha reconegut que «clar que tornaria al programa. Tornaria a començar, tornaria a fer-ho mil vegades, tornaria a totes les edicions». Ho faria perquè ha exposat que «m'he sentit fenomenal amb vosaltres, m'he sentit fenomenal amb ells que són el millor». Així, amb relació als seus companys de concurs ha afegit també que «són espectaculars i jo això mai ho havia viscut».

En el seu comiat, Raquel Sánchez Silva ha deixat clar que per a ella era molt important «no fallar, no fallar-vos a vosaltres. Jo el que sento és un profund agraïment i ha estat un honor ser la vostra concursant».

En els últims moments que la presentadora ha tingut al plató de 'MASTERCHEF Celebrity' s'ha trencat, quan ha parlat novament dels seus companys i és que, com ha reconegut, «és molt fort. El més dur és separar-se d'ells. Tots són increïbles. És el càsting més espectacular de tots els 'Celebrity'. Sou tots ja els meus amics i us estimo».

Això sí, ha volgut ressaltar a dues persones per sobre de la resta: Florentino, perquè «serà un amic per sempre», i Nicolás Coronado, que desitja que guanyi l'edició.