Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban reacciona a l'últim menyspreu de Jesulín: «Per què?»

La col·laboradora de 'Sálvame' no s'ha quedat callada davant el lleig gest del pare de la seva filla

Durant aquests dies, Belén Esteban s'ha convertit en notícia gràcies a la seva nova aventura empresarial mitjançant el llançament de gaspatxos i 'salmorejos', sota la marca 'Sabores de la Esteban'. No obstant això, avui la col·laboradora de 'Sálvame' és actualitat per un altre motiu, concretament, perquè no ha dubtat a parlar alt i clar sobre l'últim menyspreu del seu exmarit (Jesulín de Ubrique) cap a la filla que tenen en comú: Andrea Janeiro.

I és que el torero ha hagut de viatjar a Madrid per motius professionals i no ha anat a visitar la seva primogènita. Però no és només l'única, ja que tampoc ha quedat amb la seva altra filla, Julia Janeiro, fruit del matrimoni amb María José Campanario.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El viatge de Jesulín a la capital

Fa un temps va revelar-se que Jesulín de Ubrique es convertia en concursant de la nova edició del programa d'Antena 3 'El Desafío' i, per aquest motiu, el torero ha hagut de viatjar a la capital espanyola, on casualment també viuen les seves dues filles: Andrea i Julia. Fa temps que no les veu, especialment a Andreíta a qui no veu des de fa anys, però, tanmateix, el torero no ha pogut trobar cap lloc a la seva agenda per quedar amb elles i passar una estona junts.

De fet, és més, fa uns dies va anunciar que no podria veure a Julia per una raó: «Perquè cal seguir unes mesures molt estrictes. Si un es contagia... No et deixen tenir contacte amb ningú. Em fa molta pena no poder estar amb ella». Una explicació una mica sorprenent si tenim en compte que ha estat vist fent vida normal a Madrid, és a dir, sortint a menjar a restaurants o fins i tot fotografiant-se amb fans als quals no ha dubtat a tocar.

Belén Esteban parla sobre el nou menyspreu de Jesulín

Belén Esteban, mare de la primogènita de Jesulín, ha parlat al seu programa de l'esmentat comportament del seu ex. Així doncs, el primer que ha fet ha estat reconèixer que no sabia que ell no havia vist a la seva filla Julia, i després ha afegit: «Ha anat a dinar a restaurants on vaig jo». A més, de la mateixa manera, ha dit que sobre el 'menyspreu' que ha fet cap a l'esmentada Julia no diria res.

En canvi, Belén no ha volgut callar al fet de no haver vist Andrea: «La part que a mi em toca està acostumada, però no passa absolutament res. Cadascú a la vida té el que es mereix». Així mateix, ha seguit exposant el seu punt de vista, posant un exemple de com se sol comportar Jesulín: «Quan es va gravar 'Torrente', es va gravar a Paracuellos i tampoc va anar a veure a Andrea». Després d'això ha manifestat que «nosaltres ja passem. De veritat».

Les reaccions dels col·laboradors

Després de conèixer que Jesulín de Ubrique fa diversos dies que és a Madrid i no ha vist les seves filles, els col·laboradors de 'Sálvame' han dit la seva com, per exemple, Lydia Lozano que no ha dubtat a exposar: «Que faci això no li fa cap favor a la imatge d'ell com a pare». Per la seva banda, Anabel Pantoja ha anat un pas més enllà i ha dit: «Jo crec que fins i tot ell no ha volgut veure a Julia per les crítiques de 'va a veure a una i a l'altra no'».

Unes paraules a les quals Kiko Matamoros ha volgut donar la rèplica dient: «Això a ell l'importa el mateix que el temps que fa a Sebastopol». En aquest punt, Rafa Mora ha optat per centrar-se en el lleig gest de Jesulín de no veure la jove que té amb Campanario: «Que no vagi a veure la seva filla, després del 'boom' mediàtic que està patint la noia, amb tot el que li ha caigut a sobre...».