Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i el seu pare, Bernardo

La reacció preocupant del pare d'Anabel Pantoja després del que ella ha dit

Anabel Pantoja té por d'enfrontar-se a la nova vida que l'espera

Només quatre mesos després del casament, Anabel Pantoja s'ha separat, i la notícia ha deixat en xoc tots els seus familiars. Recentment, la influencer ha explicat els motius que la van portar a prendre aquesta decisió. «Confirmo que hi ha ruptura», assegurava ahir a 'Sálvame'.

Va deixar entreveure que estava passant per un moment personal difícil. «M'està marcant, i ho visc jo sola», manifestava. Els últims mesos han estat molt complicats per a ella, que ha vist com la felicitat se li esfumava i la relació amb Omar Sánchez, el seu marit, es destruïa a poc a poc.

Anabel va explicar que fa un parell de dies va quedar amb Omar per a tallar definitivament. «Va ser dur», admetia. Suposadament, tots dos es van esforçar perquè la situació no s'enterbolís encara més.

 

«Volia que acabéssim bé, i crec que ho he aconseguit. I ell també, perquè tot i tenir el cor trencat, m'estima, i té uns valors increïbles», destacava. Han sigut només quatre mesos de matrimoni, però darrere acumulaven quatre anys més com a parella, cosa que no passen per alt.

Després d'aquesta ruptura tan traumàtica, la col·laboradora de Telecinco té clar que el millor és quedar-se amb les coses bones. Assegura que li va dir al canari: «Recorda't de quan em vas conèixer, que no volia enamorar-me perquè estava destrossada».

Omar Sánchez i Anabel Pantoja fent-se un petó al seu casament
Quatre mesos després del casament amb Oma, Anabel ha trencat amb ell | GTRES

Tot i això, Omar va aconseguir «que deixés el meu món i m'instal·lés aquí». «Ho va aconseguir sol», va dir fent referència al fet que se'n va anar a viure a les Canàries per ell.

Després de posar punt final a la relació, sembla que no tenen res per retreure's. Han assumit amb naturalitat que l'amor se'n va amb la mateixa facilitat amb què arriba. El comiat, en qualsevol cas, va ser bastant trist.

«Ens vam fer una abraçada i li vaig dir que anés molt amb compte amb tota la gent que se li acostaria», va assegurar Anabel. I és que encara sent molt d'afecte per ell.

Ara, el següent pas que ha de fer Anabel Pantoja és tornar a casa seva, i no serà fàcil. «Tinc pànic, tinc por d'entrar en aquella casa», explicava.

Té clar que ara el més important és recuperar-se d'aquest mal tràngol. «Com m'ha aconsellat la Merche, el més important és que jo estigui bé. És el que m'ha ensenyat». Això sí, no tanca les portes del tot a una possible reconciliació.

«Qui sap si algun dia em retrobaré amb l'Omar», apuntava emocionada. Els seus companys de programa, però, descarten aquesta possibilitat. No confien que reprenguin la relació en un futur.

Entenen que aquesta relació ja està molt deteriorada i que la neboda d'Isabel Pantoja ja n'ha tingut prou.

Anabel Pantoja preocupa el seu pare

La tertuliana s'enfronta ara a una nova etapa a la seva vida. El seu pare està preocupat per Anabel, ja que està passant un moment delicat. I el mateix es pot dir de la seva mare, que està molt pendent d'ella.

Tot i això, la col·laboradora no vol que es preocupi més del compte, ja que també té problemes. «La meva mare està passant un moment personal molt dur i està fatal», explicava amb veu tremolosa.

Bernardo Pantoja pel carrer
Bernardo Pantoja està preocupat per la seva filla | Europa Press

«Em diu que m'havia deixat en bones mans, amb una bona família, després de tots els tombs que he fet a la vida. I que l'Omar sempre em cuidaria», assegurava Anabel.

L'entorn de la influencer tenen la sensació que, després de la ruptura, ha quedat una mica desprotegida. Ella, però, assegura que no està «ni desprotegida ni sola». Va revelar que havia decidit ocultar detalls a la seva mare «per a no fer-la patir més. No em perdonaria que li caigués un altre gerro d'aigua freda».