Rocío Jurado i Rocío Carrasco somrient

Rocío Jurado no hauria perdonat mai a Rociíto la decisió que va prendre quan ella va morir

La cupletista mai hauria consentit que la seva filla fes una cosa així

Rocío Jurado fa quinze anys que no és amb nosaltres. És per això que la seva filla Rociíto està a punt de donar el tret de sortida a un dels projectes més especials de la seva trajectòria televisiva. Estem parlant de 'Montealto: regreso a la casa', un programa especial en què Rociíto recrearà la casa on vivia la seva mare. Recordem que aquest habitatge estava situat a La Moraleja, una de les zones més exclusives de Madrid, i que la premsa l'anomenava Villa Jurado.

Rociíto ha estat molt de temps en silenci perquè ha patit una sèrie de cops que l'han deixat fora de combat durant una temporada. Ara, però, ha recuperat forces i té més ganes que mai d'explicar la veritat i de retre homenatge a Rocío Jurado. Mare i filla tenien una relació molt especial, però en el passat va passar una cosa que la cantant no va poder perdonar mai.

Primer pla de Rocío Carrasco
Rociíto està preparant un nou documental a Telecinco | GTRES

Rociíto es va enamorar d'Antonio David Flores, i cap a 1995 li va comunicar a Rocío Jurado que se n'anava de casa. Va deixar la formidable mansió de La Moraleja per anar a viure amb el malagueny, i la cupletista es va quedar destrossada, perquè sabia que era un error. Mai va confiar en el seu gendre i, lamentablement, no s'equivocava.

La nova reina del feminisme suposadament va viure un autèntic infern amb Antonio David, però ara tot ha canviat.

 

El seu equip de psicòlegs ha fet una gran feina, així que ja està recuperada i preparada per a explicar la seva història. Ho farà des de l'habitació on va créixer, a Villa Jurado, i que Telecinco reproduirà a 'Montealto: retorno a la casa'.

Amb ajuda de Jorge Javier Vázquez, que serà el presentador del programa, la filla de Rocío Jurado ensenyarà als espectadors com era la seva habitació. Segons molts periodistes, Rocío Jurado no li va perdonar mai que marxés de casa sent tan jove i per a anar-se'n a viure amb Antonio David Flores. Tota la família desconfiava d'ell, i el temps ha demostrat que va causar molts problemes al clan.

La filla de Rocío Jurado, trencada de dolor en recordar-la

Rociíto recorda exactament com era la seva habitació a Villa Jurado, però no tenia coneixement d'alguns objectes que guardava la seva mare. Recordem que la cantant va morir el 2006 i que Rociíto acabava de perdre el seu pare, Pedro Carrasco, així que estava destrossada. Per aquest motiu, va contractar una empresa perquè recollís les pertinences de l'artista i les guardés en divuit contenidors.

La reina del feminisme desconeix què guardava Rocío Jurado a casa seva. Evidentment, ella es va quedar les coses més importants, però la resta les va voler desar. Ara que ha obert els contenidors, ha descobert que hi havia moltes coses que no sabia que existien, i algunes han fet que s'emocionés. Un dels documents que l'ha fet plorar és una fotografia on surt ella amb els seus pares, Rocío i Pedro.

Rocío Carrasco ha estat molt de temps sense recordar gaires coses de la seva mare perquè no tenia força per a fer-ho. No oblidem que es va quedar òrfena en només cinc anys, ja que el seu pare va morir el 2001 de manera sobtada. Rociíto també va haver d'enfrontar a ell per a poder començar una relació amb Antonio David Flores.

Rocíito està disposada a signar la pau

Fa mesos, la filla de 'la més gran' va protagonitzar una docusèrie, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', que va generar molt d'enrenou al món del cor. Va tenir tant d'èxit, que li van proposar fer una segona part, tot i que en aquesta ocasió el to que ha emprat és bastant diferent. Lluny d'assenyalar els seus enemics, Rociíto pretén fer un homenatge a la seva mare.

Rociíto ha entès que la guerra als platós de televisió no genera res de bo, motiu pel qual ja no ataca ningú. De fet, ha tingut un gest bastant emotiu amb un dels seus grans rivals: el seu antic padrastre, José Ortega Cano. També ha enviat algunes pertinences als seus germans, Gloria Camila i José Fernando Ortega, amb qui fa anys que no té relació.