Diego Matamoros posant en un photocall i vestit tot de negre

Diego Matamoros reapareix irreconeixible amb un canvi de 'look' molt trencador

Diego Matamoros ha fet un gir inesperat a la seva imatge

Des de fa setmanes Diego Matamoros està sent notícia per la seva ruptura amb Carla Barber. La seva relació semblava una relació idíl·lica, però està clar que no era així. I és que, finalment, han trencat de manera inesperada i definitiva.

I aquesta ruptura sembla que ha suposat 'un abans i un després' a la vida de Diego. Tant és així que ha decidit oblidar-se del fracàs sentimental més aviat possible i prendre un nou rumb. La manera de fer-ho no ha estat altra que duent a terme un trencador i inesperat canvi de 'look'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Diego Matamoros i el seu sorprenent canvi d'imatge

La separació de Carla ha marcat molt al fill de Kiko Matamoros. Ara està molt més reflexiu que mai i ha exposat que necessitava un canvi per superar el que ha passat. Un canvi que sembla haver arribat.

Així docs, la manera d'afrontar una nova etapa vital ha estat començant per renovar-se per fora. Ha decidit passar per la perruqueria per tenir un aspecte renovat i la veritat és que ho ha aconseguit. Ha fet que tothom se sorprengui en veure el resultat.

En el seu compte d'Instagram és on ha compartit diverses imatges del seu actual aspecte. En aquestes es veu que s'ha tallat els cabells i que se l'ha tenyit de color ros platí. D'aquí que la seva imatge ens resulti xocant perquè ha deixat enrere la seva estètica de tupè i cabell bru que lluïa fins ara.

Aquestes fotos les ha acompanyat d'un text amb el qual justifica aquest canvi i amb què explica el moment que està vivint. Així comença: «Sabeu? Molta gent pensarà que se me n'ha anat l'olla, que no li agrada això que m'he fet o que vull cridar l'atenció».

«Sincerament, no busco l'aprovació de ningú. Busco ser feliç amb cada cosa que faig, que ningú em freni i que el que estigui que sumi. Hi ha vegades que he pensat en què diran, però no estic per a aquestes coses ja».

A això ha afegit: «Sempre he pensat que no he d'estar molt entenimentat quan no em plantejo les coses 1.000 vegades. Flueixo, gaudeixo, faig passos sense pensar-ho massa. És una faceta més de la meva personalitat que m'ha portat molt bones experiències».

«Crec que la vida ha de tenir aquest punt boig, boig de vida, boig de somriures, de moments, d'amors i d'amics. Començar una cosa nova, seguir sumant experiències, aprendre d'errors, sentir-me realitzat amb el que faig, crear una cosa única i sumar somriures».

De la mateixa manera, el germà de Laura Matamoros ha estat molt contundent amb el final d'aquestes paraules: «Només vull això. Algú que, com jo, vulgui somriure a la vida. Per al dolent, sempre tindrem temps».

Les reaccions al nou aspecte de Diego Matamoros

La nova imatge de l'exmarit d'Estela Grande no ha passat inadvertida per a ningú. La seva publicació en xarxes ha estat molt comentada tant per seguidors com per amics i coneguts.

En concret, ha rebut l'enhorabona per part d'Antonio Rossi, Rodri Fuertes o Núria Marín. Famosos als quals s'ha unit el DJ Wally López, que li ha dit: «A mi em sembla que et queda brutal».

La periodista Lucía Villalón, per la seva banda, ha comentat: «Estàs de conya? Se te n'ha anat l'olla. Estàs malalt de l'olla, però, fill, si et fa somriure. La vida per a tu, col·lega».

Entre els seus fans hi ha opinions de tota mena. Per a alguns, la seva nova imatge li queda bé i ho han deixat patent amb missatges com «M'encanta. Sé com vulguis».

No obstant això, per a altres, el canvi no l'afavoreix en absolut. Per aquest motiu li han dit coses com «L'has cagat» o «La veritat és que no et queda bé».