Un nen petit jugant amb un osset de peluix

S'adorm borratxa en un banc i deixa el seu fill d'un any sol al carrer

El nen estava jugant sol en un carrer amb molt de trànsit

S'ha trobat un nen de només un any i mig sol pel carrer. Ha estat després que la seva mare s'hagués quedat adormida en un banc. La dona estava en estat d'embriaguesa i hauria deixat sol el seu fill en un carrer amb alta densitat de trànsit.

Succeïa fa unes setmanes en una zona de Màlaga i ara s'ha sabut que la policia local de la ciutat ha denunciat els fets, que haurien succeït al voltant de tres quarts de set de la tarda.

Pel que sembla, diverses persones van alertar la policia que havien vist al carrer una dona amb símptomes d'embriaguesa. A més, aquesta tenia un menor al seu càrrec a qui no estava cuidant.

Res més rebre algunes trucades, agents del cos de policia esmentat, concretament del grup d'investigació i protecció, es van desplaçar fins al lloc, l'avinguda Pedro Salinas, a la capital malaguenya.

Allà, efectivament, van trobar una jove estirada en un banc i mig adormida. Testimonis havien alertat els agents que el seu fill, d'un any i mig d'edat, corria perill. «Estava sol jugant a prop d'una via de circulació amb alta densitat de trànsit".

Els agents van comprovar com, tal com s'havia alertat en les trucades, el nen estava en perill, jugant al voltant del banc on jeia la mare i molt a prop de la carretera.

Els efectius de les patrulles desplaçades fins al lloc van intentar despertar la dona. Malgrat que els va costar, segons s'ha pogut saber, la mare finalment va reaccionar.

Va ser llavors quan es van adonar que era una jove que es trobava en aparent estat d'embriaguesa. Tal com han explicat fonts oficials, desprenia olor etílica i balbucejava al parlar.

Després que s'incorporés i estigués més conscient, els agents van aconseguir que la dona els expliqués què havia passat. Ella, una jove de 27 anys, va dir que s'havia begut unes copes de conyac.

Pel que es veu, havien hagut d'ingressar la seva àvia i la jove estava molt afectada. Així doncs, havia sortit i havia acabat prenent-se unes quantes copes.

El nen, sense supervisió en un carrer amb molt de trànsit

Pel que sembla, s'havia emportat el seu fill, un nen de tan sols un any i mig, que mentre ella dormia al banc, es va quedar sol al carrer i sense cap tipus de supervisió.

La dona s'havia quedat adormida i el menor campava al seu aire per un carrer perillós, a causa de la gran afluència de trànsit que hi ha.

Després de tot això, els agents van aconseguir contactar amb alguns familiars de la dona perquè es fessin càrrec de l'infant. Van trucar al pare de la jove, avi de l'infant.

L'home va acudir al lloc el més ràpid que va poder, així que va ser alertat pels agents de la policia. Tal com s'ha explicat, és la persona que es va fer càrrec de l'infant després del que havia passat.

Segons s'ha publicat al diari 'Sur', va explicar la situació de la seva filla. Va explicar que la jove viu en una casa okupa i que són ells, els avis de l'infant, els que es fan càrrec d'ell la major part del temps.

De moment, no se sap més sobre el cas; únicament que la policia va denunciar la noia. Caldrà veure, per tant, què passa amb la tutela del menor després d'aquest succés tan greu.