Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical

Rocío Carrasco fa el pas per a la reconciliació: «S'hi ha ficat en contacte»

La dona de Ferran Albiac ha fet una cosa que ningú esperava

Al llarg dels últims anys s'ha parlat molt sobre la possible reconciliació entre Rocío Carrasco i la seva filla Rocío Flores. Mare i filla fa 8 anys que no tenen contacte i, després de l'aparició de la jove a 'Supervivientes', s'ha tornat a obrir la possibilitat sobre un possible acostament.

De moment aquesta reconciliació no ha arribat i, a més, tot indica que no arribarà, ja que segons sembla és Rocío Carrasco la que no vol saber res de la seva filla, tret que aquesta li demani perdó. De moment no han arribat disculpes ni públiques ni privades, motiu pel qual aquesta relació maternofilial continua completament trencada.

Molta gent s'ha oblidat que Rocío Carrasco tampoc es parla amb la seva germana Gloria Camila, i que fa molts anys que no tenen contacte. Cal recordar que Rociíto també té un altre germà, José Fernando. Tant Carrasco com Gloria Camila tenen una cosa en comú, i és el gran amor i admiració per la seva mare i per tot el que representa. Rocío Jurado ha deixat un llegat molt important en la família

Però ara, segons sembla, la distància que separa a les germanes podria arribar a la seva fi, tal com han fet públic a 'El programa de Ana Rosa'. La periodista Marisa Martín-Blázquez ha explicat en exclusiva en el programa de Telecinco que l'acostament entre Rocío Carrasco i Gloria Camila està més a prop que mai.

La col·laboradora ha explicat tots els detalls. Segons les seves informacions ha existit una conversa entre les germanes. «Rocío Carrasco es posa en contacte amb Gloria Camila i s'interessa per ella i per José Fernando, pels dos germans», ha començat dient la periodista

Rocío Carrasco s'apropa a Gloria Camila

«No m'ho volen situar en el temps, fa dues setmanes o dos mesos», ha explicat Marisa Martín-Blázquez, referent a l'època de la conversa. El que és clar és que aquest acostament ha estat molt recent. La periodista ha comentat que Gloria Camila no s'esperava per a res aquest acostament, que l'ha enxampat per sorpresa. Tot indica que la jove li hauria comunicat al seu pare tot el que ha succeït, motiu pel qual han decidit ocultar-ho per a no filtrar-ho a la premsa.

Marisa Martín-Blázquez ha continuat explicant a 'El programa de Ana Rosa' que la filla del torero ha rebut aquesta acció «amb sorpresa i grat», malgrat que s'ha sorprès molt, ja que és una cosa que no esperava, que ni tan sols s'ho havia plantejat mai, pel fet que la seva relació era pràcticament nul·la.