L'error de Kiko Hernández que pot fer que l'acomiadin per sempre de Telecinco

L'audiència no ha dubtat en criticar-lo a través de les xarxes

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández està sent criticat per dinar amb les Campos després de criticar-les durament | Telecinco

Un dels col·laboradors de 'Sálvame' més polèmics és, sense cap dubte, Kiko Hernández. Ho és no sols pel seu caràcter combatiu sinó perquè no dubta a atacar sense pietat a companys i personatges mediàtics. Un exemple d'això és que ha estat criticat per les seves paraules feroces cap a Anabel Pantoja i fins i tot cap a Lydia Lozano.

Doncs bé, avui l'ex concursant de 'Gran Hermano’ és actualitat perquè ha comès un error. Error que li ha portat a convertir-se en el focus de les queixes dels espectadors del programa i que podria costar-li el seu lloc.

La pifiada de Kiko Hernández

Des de fa temps, hi ha una 'guerra oberta' entre 'Sálvame' i Les Campos. D'aquí ve que Kiko Hernández hagi atacat amb contundència a aquestes, especialment a Terelu i Carmen Borrego. Els ha criticat per les seves paraules, pels seus silencis i per les seves actituds.

No obstant això, sembla que ara tot el que ha dit sobre elles se li ha oblidat. I un clar exemple és que ha anat tat a menjar amb María Teresa Campos, la matriarca de la citada família. Pel que sembla ha acceptat la invitació d'anar a casa d'ella per a esmorzar. A aquesta es va personar amb les seves dues filles, Abril i Jimena, a les quals la presentadora encara no coneixia.

Aquesta notícia s'ha revelat i part del públic del programa s'ha ofès molt amb Kiko. I és que no entén que critiqui tan vehement a aquestes famoses i després mengi amb elles. Després de saber l'anècdota sobre l'amistós dinar, les xarxes s'han omplert de missatges criticant el col·laborador de Telecinco.
 

  • «Quin fals que és. Menja amb María Teresa Campos després d'haver-la posat fina».
  • «Què fa menjant a la casa de la dona a la qual tant ha criticat?».
     

A l'audiència és clar que l'actitud del col·laborador no li ha agradat res. És més, considera que a partir de l'acostament amb María Teresa, possiblement deixa d'atacar-la tant a ella com a les seves filles. Si ho fa és clar que aquest menjar podria haver-se dut a terme per a 'tapar-li la boca' o, almenys, perquè no fos tan crític amb Les Campos.


Comentaris

envia el comentari