Revelen les veritables intencions del marit de Carmen Borrego quan va casar-se amb ella

La fillastra de la seva exparella ha explicat tots els detalls de la ruptura

Carmen Borrego, la filla de María Teresa Campos, en una fotografia
Revelen les veritables intencions del marit de Carmen Borrego quan va casar-se amb ella | Cedida

El clan de Las Campos segueix sent protagonista de molts escàndols que van apareixent als mitjans de comunicació i que de mica en mica estan destrossant la imatge que les comunicadores, inclosa la matriarca, María Teresa Campos, tenien davant l'opinió pública. 

L'últim gran terratrèmol que sacseja la família està protagonitzat per Carmen Borrego, la benjamina del clan, i a més té a veure amb el seu marit, José Carlos Bernal, i la seva altra família. Cal recordar que Carmen Borrego no és la primera dona de José Carlos i que la seva anterior parella tenia una filla que ell va acollir com si fos pròpia. 

Precisament la seva exfillastra, Soraya, ha estat la protagonista d'aquesta història que 'Sálvame' ha destapat, i és que ella l'ha considerat el seu pare durant 16 anys, uns anys en què ell ha exercit com si fos el seu pare, l'ha portat al metge, ha anat a reunions escolars i ha passat amb ella gran part de la seva infància. La situació, però, es va torçar en algun moment i aquesta bonica relació va acabar fent aigua per tot arreu. 

Segons va explicar Soraya, José Carlos va dir en diverses ocasions que acabaria donant «un braguetazo» i les deixaria (a ella i la seva mare), cosa que finalment va succeir. Bernal va demanar a la seva exdona que totes dues abandonessin la casa on vivien tots junts, una ordre que elles van entendre com una cosa temporal i van esperar que ell canviés d'opinió. 

Rumors sobre l'inici de la seva relació amb Carmen Borrego

Finalment, José Carlos no va cedir, però segons explica Kiko Hernández, va deixar que les dues seguissin vivint al domicili familiar fins que trobessin un lloc on marxar. La situació no va millorar i finalment es va confirmar la ruptura, ell va marxar i mai més va tornar a parlar amb Soraya, qui havia estat com la seva filla durant 16 anys. 

De moment, però, no es coneix la versió oficial sobretot el que va envoltar aquesta ruptura i com José Carlos va conèixer Carmen Borrego. Soraya no ha pogut confirmar que tots dos fets coincidissin en el temps, i que Borrego sigui la raó de la ruptura amb la seva mare, però sí que ha admès que tots dos es van conèixer a Telemadrid, ja que ell treballava com a gerent del menjador de la cadena mentre ella realitzava tasques de direcció en formats de la televisió autonòmica. 

Però hi ha qui assegura que el presumpte «braguetazo» de què parlava José Carlos abans de la seva ruptura amb la mare de Soraya significa que ja coneixia Carmen Borrego, que sabia qui era i que ja pretenia deixar la seva família per ella.


Comentaris

envia el comentari