Gerard Piqué amb Shakira i els seus dos fills en una platja de les Maldives

El 'refugi' paradisíac de Piqué durant la 'tempesta Messi' al Barça

El central haurà de tornar a Barcelona el pròxim cap de setmana per sotmetre's a les proves mèdiques abans de l'inici de la pretemporada

Gerard Piqué i Shakira han escollit les paradisíaques illes Maldives per gaudir dels últims dies de vacances del futbolista en família. La parella i els seus dos fills, Sasha i Milan, s'allotgen en un dels resorts de luxe més emblemàtics de les illes, el Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi. Aquest complex disposa de nombroses viles des de les quals es pot accedir directament al mar, un privilegi que no totes les butxaques es poden permetre.  

Aventures en família

Tant el futbolista com la cantant han anat compartint a través de les xarxes socials totes les activitats que estan fent a les illes. Shakira va publicar un vídeo on es veu a Piqué agafant un cranc davant la mirada atònita dels seus fills. «La meva família sembla que mai ha vist un cranc... Em sembla que els hauré de portar a la platja més seguit...», escrivia la cantant. 

D'altra banda, Piqué també ha volgut compartir un vídeo de les seves aventures a l'aigua, on es veu practicant snorkel al costat d'una tortuga marina. «El meu nou amic...», bromejava el futbolista. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new friend.. #turtle @waldorfastoriamaldives

Una publicación compartida de Gerard Piqué (@3gerardpique) el

Desmenteixen els rumors de ruptura

Després de més de vuit anys de relació, és habitual sentir rumors sobre una possible ruptura entre el futbolista i la cantant colombiana. No obstant això, Shakira sempre s'ha encarregat de desmentir-ho a través de les xarxes socials. Aquesta vegada no podia ser menys, i la cantant ha compartit dues selfies que demostren que segueixen igual d'units que el primer dia: «Junts». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Together.

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el