YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El regal que Bruna, la filla d'Àlex Casademunt, podria rebre d'aquí a uns mesos

Es tracta d'una cosa molt especial que li farà recordar sempre al seu pare

Tatuatge d'Àlex Casademunt en honor al naixement de la seva filla Bruna
El regal que Bruna, la filla d'Àlex Casademunt, podria rebre d'aquí a uns mesos | Catalunya Diari

La tràgica i inesperada mort d'Àlex Casademunt, amb 39 anys i en un accident de trànsit, té commocionat encara a tot el món. Així, una setmana després de la seva mort, segueixen apareixent informacions sobre l'estimat cantant. Els seus companys d''Operación Triunfo', com a Javián i Verónica Romero, continuen desolats amb la seva pèrdua. I, per descomptat, també els seus pares, els seus germans o la seva parella.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Això sense passar per alt la seva filla Bruna, de només 3 anys. Una petita que lamentablement ha quedat òrfena de pare i que mai podrà ocupar en el seu cor el buit que ell li deixa. No obstant això, potser molt aviat podria rebre un 'regal' que la mantindrà sempre unida al seu progenitor de forma especial. Ens estem referint a una cançó.

La cançó d'Àlex

Amb la seva mort, Casademunt va veure truncats dos projectes professionals que tenia. D'una banda, just l'endemà al tràgic succés, anava a signar uns documents amb la seva xicota, els quals l'hi permetria obrir una nova empresa de mitjons.

D'altra banda, havia estat gravant una cançó i esperava molt aviat que pogués veure la llum. Una cançó que precisament seria aquest regal que podria rebre Bruna, i que li permetria tenir un record molt especial del seu pare.

La discogràfica per a la qual treballava Àlex, 'Sonogrand Music', va ser la que precisament va revelar aquesta notícia. En concret, en comunicar públicament la pèrdua de l'artista va exposar: «Àlex estava molt il·lusionat i treballant de valent en el seu nou projecte, un nou 'single', el qual teníem pensat llançar en les pròximes setmanes».

Veurà la llum el 'single'?

La revista 'Semana' ha volgut conèixer més a fons què succeirà amb aquesta cançó. Així, s'ha comunicat amb aquesta discogràfica i aquesta li ha donat més detalls al respecte. En concret, ha pogut saber que el 'single' l'havia compost ell mateix, que és molt personal i que s'emmarca dins del gènere pop. De la mateixa manera, 'Sonogrand Music' ha exposat que «feia un mes que hi treballàvem en això. Estava molt il·lusionat».

A més, ha donat a conèixer que el citat 'single' «està sense acabar, en maqueta. Estem pensant en què farem». El fet que aquest es trobi d'aquesta manera, ha portat a la revista a voler saber si es publicarà. I la discogràfica ha estat molt clara al respecte: «El va decidir la família. De moment, està parat».

Així, els seus pares, els seus germans i la seva parella seran els encarregats de triar si la cançó d'Àlex Casademunt finalment aconsegueix sortir al mercat. I possiblement, coneixent que per a ell la música era la seva passió i que havia treballat molt per a això, donin llum verda al projecte. Si és així, la companyia ha deixat de manifest que «imagino que els diners anirien per a la nena, la seva filla. Per la nostra banda, tenim tota la voluntat».

Àlex, un músic estimat i admirat

La discogràfica també ha aprofitat la seva intervenció a la revista 'Semana' per indicar que hi ha cantants que s'han posat en contacte amb ella amb un objectiu. Concretament, ho han fet per oferir-se a fer el que estigui a les seves mans perquè el treball d'Àlex Casademunt no quedi sense veure la llum: «Ens han contactat alguns artistes per o bé cantar-ho ells o fer alguna veu o col·laboració».

És més, ha fet públic que també hi ha dos 'singles' del grup 'Fórmula Abierta', del qual formava part el català, que es troben en 'stand by'. 'Singles' que també veuran la llum si la família Casademunt així ho decideix. La companyia, de la mateixa manera, ha deixat clar la important pèrdua que és per a tot el seu equip la mort d'Àlex. I és que té clar que «era un professional com la copa d'un pi. Tenia un instrument vocal increïble. Era molt gran. El que molts desconeixen és que era un grandíssim compositor».


Comentaris

envia el comentari