Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La reina Letizia durante la Apertura del congreso. 3 de febrero de 2020

Letícia es posa seriosa i llança un ultimàtum a la seva neboda Carla

La reina ja està cansada de les polèmiques de la seva neboda
La reina Letícia durant l'Obertura del congrés. 3 febrer 2020
La reina ha llançat l'última advertència a la seva neboda | CatalunyaDiari

Des que va complir els 18 anys, Carla Vigo, la neboda de la reina Letícia i filla de la difunta Erika Ortiz, no ha parat de generar polèmica amb els seus comentaris. És cert que la jove no parla gairebé mai de la seva vida privada però sí que entra en polèmiques a través de les seves xarxes socials.

Últimament Carla Vigo està molt activa a Internet, segurament a causa del confinament. Aquest fet està suposant un maldecap a la seva tieta, Letícia Ortiz. La neboda de la reina s'està ficant en embolics, ja que no deixa de crear polèmica a les xarxes i fins i tot de contestar als que l'insulten, entrant en debats als que no hauria d'entrar per no causar l'enuig de la monarca.

Letícia adverteix a la seva neboda

Sembla que la reina Letícia s'ha cansat d'haver de ser la policia de la seva neboda, a la qual ha d'estar vigilant constantment perquè no es fiqui en més embolics. És per això que la dona del rei Felip li ha ordenat que deixi de generar polèmiques a través de les xarxes com Instagram o Twitter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Carla (@reinadelentejuelas) el

Segons han informat alguns mitjans, la jove, en complir els 18 anys va haver de signar un document de confidencialitat, en el qual se li deixava clar que no podria parlar de temes en què la Casa Reial sortís perjudicada. Carla Vigo ha hagut de fer front a la prematura mort de la seva mare quan ella tenia només sis anys La neboda de la reina fins i tot va arribar a especular amb la seva participació a 'Supervivientes',  una cosa que va revolucionar a la Casa Reial. Aquest temperament i aquesta impulsivitat no agrada gaire la monarca.

Està per veure si aquesta advertència de Letícia li provoca un efecte positiu, o si segueix tenint tanta activitat a les xarxes, ficant-se en assumptes que no agraden gens a la Casa Reial. Carla Vigo vol ficar-se en un món que tampoc és molt apreciat per Letícia. La jove vol dedicar-se a el món de la interpretació i el ball, i per això estudia Arts Escèniques en un institut madrileny. La neboda 'díscola' de la reina, tal com l'han batejat, viu amb el seu pare, a Aranjuez (Madrid).