Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de la reina Letícia i la seva neboda Carla Vigo

La reina Letícia, orgullosa de Carla Vigo pel que acaba de fer: canvi de vida

La neboda de la reinas'ha proposat fer un gir radical als seus hàbits

Carla Vigo s'ha cansat dels ofensius atacs al seu físic i ha decidit fer un canvi radical a la seva vida. Concretament, uns hàbits més sans que l'ajudin a perdre pes.

Així, la jove ha decidit posar-se en mans de professionals que l'ajudin a complir els seus objectius, cosa que ha recomanat als seguidors.

«No feu cap dieta en general sense que us doni la pauta un professional», els advertia a les xarxes socials.

I molt animada, els mostrava el que seria el seu primer esmorzar en aquest règim, un batut de color verdós: «Encara que ho veieu així amb una pinta horrorosa, és bevible», feia broma sobre això.

Carla Vigo
Carla Vigo ha parlat dels seus avantatges pel seu parentiu amb la família reial. | Europa Press
 

La neboda de la reina Letícia s'ha posat en mans d'una empresa que promet ajudar a «equilibrar el teu cos i la ment per aconseguir el benestar que es busca». I tot per assolir un estat òptim de salut i energia vital.

«Els nostres plans t'ofereixen des d'una avaluació completa per conèixer el teu perfil nutricional (mancances nutricionals, vitamines, minerals, aliments que et potencien, els que has d'evitar…)», expliquen sobre el funcionament.

«Elaborant-te una dieta personalitzada d'acord amb el teu moment actual», apunten. Cosa que hauria acabat per convèncer Vigo, que està decidida a cuidar més la seva imatge ara que és actriu.

Carla Vigo denuncia l'assetjament que ha rebut a les xarxes

Recordem que la jove ha rebut moltes crítiques i atacs pel seu aspecte físic, encara que sempre ha plantat cara.

A més, ha fet callar a tots aquells que posaven en dubte la seva professionalitat i l'acusaven d'haver entrat al món per estar emparentada amb la família reial.

Després d'estrenar-se a 'Yerma', l'espectacle de Rafael Amargo, sembla que Carla va molt ben encaminada a l'hora de fer-se un nom al món de l'actuació.

Primer pla de Carla Vigo
Carla Vigo ha rebut moltes crítiques pel físic. | Europa Press
 

«Amb aquest cos que tens no et pots permetre aquests vestits que et poses», són alguns dels atacs que ha arribat a rebre a les xarxes.

«Amb aquestes coses creeu inseguretats que potser una persona no tenia. Jo em veia com una deessa amb aquest vestit i a qui no li agradi que miri cap a un altre costat», replicava ella.

«Aquesta mena de coses són molt delicades», recalcava a través d'Instagram. «Què passa, que per tenir malucs amples ja no em puc posar un vestit ajustat», preguntava furiosa.

«O és perquè per la forma del meu cos se'm marca una mica el budell? Senyors, es diu tenir òrgans. I de fet és que no és ni sa ser plana del tot perquè no els protegeixes», destacava.

Fotomuntatge de Victòria Frederica i Carla Vigo
Carla Vigo i Victoria Federica portarien temps enfrontades. | Catalunya Diari
 

Tot i això, la filla d'Érika Ortiz ha après a fer cas omís a les males llengües i segueix enfocada a complir els seus somnis.

Després d'estar a l'ull de l'huracà durant l'any passat, sembla que tampoc no hi haurà polèmiques per a la jove.

I és que fa poc denunciava l'assetjament que havia patit i comparava la seva situació amb la d'una altra 'royal', Victòria Federica . Així, destacava la diferència de tracte que se'ls havia donat a una i a l'altra.

«Estava mirant notícies perquè de tant en tant m'agrada saber quina mena de notícies hi ha sobre mi, que per sort cada vegada hi ha més coses sobre la meva feina», comentava a les xarxes socials.

«I m'he trobat amb una força curiosa en què es qüestiona per què a mi per ajuntar-me amb Amor Romeira se m'ha criticat i a ella se l'ha insultat, però a Victòria quan es va ajuntar amb Omar Montes no se li va dir res i fins i tot se li aplaudia».

«I he arribat a la conclusió que si jo fos la que s'ajuntés amb Omar i Victòria la que s'ajuntés amb Amor seria igual perquè el problema no és que algú de la família s'ajunti amb gent que va a 'realities', el problema és que ho faci jo», sentenciava dolguda.

«I sincerament no entenc per què. No té cap sentit la veritat. Conclusió de tot això: sou la h***** a vegades, de veritat que jo hi ha coses que no entenc. Viure i deixeu viure», tancava.