IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El dia que la reina Letícia vol oblidar: «M'ha avergonyit»

La monarca va rebutjar fer-se una fotografia amb un nen

El rei Felip i la reina Letícia en un congrés científic a Huelva el 14 de febrer de 2020
Letícia va avergonyir Felip fa cinc anys al cine en una situació molt controvertida | GTRES

La reina Letícia és el focus d'atenció mediàtica aquests dies perquè s'ha publicat una biografia no autoritzada d'ella. El títol és 'Letícia. La reina impacient. Què significa ser reina al segle XXI?' i està escrita per l'autor italià Leonardo Faccio. En aquesta obra s'han revelat nombrosos detalls de la monarca i del seu marit, Felip VI, com els seus negocis o fins i tot l'apel·latiu despectiu amb què els seus amics l'anomenen.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

No obstant això, també s'ha revelat un fet que va tenir lloc l'any 2014, quan encara eren prínceps, i que la va portar a contestar de 'mala manera' a un nen que només volia fer-se una fotografia amb ells. Segons s'explica en el llibre, Letícia té clar que el seu 'treball' és de dilluns a divendres en horari de 9 a 15 hores. Precisament per això, fa sis anys enrere, un dia a la tarda, va acudir amb el seu marit i les seves filles a un cinema madrileny per a veure la pel·lícula 'Les aventures de Peabody i Sherman'.

Just abans que iniciés la projecció, un nen petit es va acostar fins a la família per a demanar-los una fotografia junts. La reina, però, va respondre: «Ara no podem. No estem treballant». La contundent resposta, evidentmente, va doldre al menor i va fer que Felipe se sentís realment avergonyit de l'actitud de Letícia. Per això, no va dubtar a acostar-se al petit per a explicar-li el perquè no podien fer-se una instantània: «Li va dir que si es prenien una foto amb ell, els altres nens voldrien una i aquell dia eren allí per a veure la pel·lícula», relata el llibre.

Crits antimonàrquics a la sala

L'actitud de Letícia, segons es narra, sembla que no va agradar res al públic que era a la sala. Per això, aquest, en un moment del film en què els protagonistes viatjaven en el temps fins a l'esclat de la Revolució Francesa i es topaven amb persones que llançaven crits antimonàrquics, van fer el mateix. Heu llegit bé: els espectadors també van començar a dir en veu alta a la sala: «Abaix la monarquia!». Una situació que, segurament, va incomodar de manera contundent als ara reis i a les seves filles.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari