Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La Reina Letícia llueix impressionant als 49 anys

La reina Letícia, enfonsada després del nou escàndol que afecta el seu matrimoni

Letícia i el seu marit tornen a estar al punt de mira

La reina Letícia no guanya per a disgustos. En els últims mesos, ella i el seu voltant han estat al punt de mira per la transparència de la monarquia, després de descobrir-se els tripijocs del seu sogre. I, ara, tornen a estar al focus per una nova polèmica, que la posa en dubte tant a ella com al seu marit, Felip VI.

En concret, tots dos han quedat en evidència després del descontrol del besamans protocol·lari que ha tingut lloc al Palau Reial. Un acte que s'ha realitzat prèviament al sopar que han tingut els reis amb els caps d'Estat de l'OTAN.

Letícia queda en evidència

L'esposa de l'actual monarca espanyol i ell mateix són persones que es coneixen al mil·límetre tots els protocols i que els compleixen rigorosament. Tot i això, aquests dies, es desconeix el motiu, han deixat de manifest que per primera vegada estaven absolutament perduts respecte a aquests.

I és que així és com se'ls ha pogut veure durant l'esmentat besamans. Al Palau Reial de Madrid va ser on es va desenvolupar la trobada entre els caps d'Estat de l'OTAN i els reis. Aquests van anar saludant tots un per un donant-los la benvinguda al nostre país i també al menjar que va tenir lloc més tard.

Imatge del rei Felip i la reina Letícia durant un acte
El rei ha vist Letícia quedar en evidència pel qual va passar al darrer besamans | GTRES

El que va passar és que els dirigents polítics després de donar la mà a Felip i a la seva dona no sabien què fer. És més, Letícia tampoc semblava conèixer on s'havien de col·locar per poder-se fer, com correspon, la fotografia oficial de rigor. Així doncs, va ser Felip VI qui li va haver d'explicar la manera de fer-ho.

Aquesta situació va deixar una imatge de caos i descontrol absolut. Però és una imatge que es va repetir fins i tot quan van arribar al besamans Pedro Sánchez i la seva dona, Begoña Gómez. Van saludar els monarques i van seguir el seu camí endavant, per la qual cosa va haver de ser el rei qui els 'cridés l'atenció' perquè tornessin i posessin per a la foto.

El que ha passat en aquest acte ha donat lloc a nombroses crítiques per part de ciutadans corrents. Tant és així que han omplert les xarxes de missatges com ara: «Quin desastre! La diferència entre els que viuen de fer el raig tota la vida i els que tenen més coses al cap. Menys protocols i més món real».

En aquesta mateixa línia trobem: «Letícia s'aclareix amb alguna cosa? Perquè això seria la novetat. Això i que aprengui anglès, encara que sigui el de Valdebernardo i no pas l'aristocràtic» o «Si no s'aclareix que es quedi a casa. No li importa res, només ella, ella i després ella, pobre rei».

No obstant això, molt més durs són aquests següents: «Va de sobrada, però amb el bressol es neix» i «Serà per falta de temps per aprendre el protocol».

Imatge de la reina Letícia presidint la reunió del consell del reial patronat
Les xarxes s'han omplert de missatges contra Letícia per no haver tingut el protocol sota control en una cita tan important| Catalunya Diari

Letícia travessa un moment complicat

La mare d'Elionor i Sofia, segurament, no està satisfeta amb els fets i menys encara amb les crítiques. Unes crítiques que arriben en un instant realment difícil per a ella perquè té coronavirus. Per això ha hagut de suspendre la seva agenda.

Això sí, sembla que afortunadament només té símptomes lleus, per la qual cosa la seva salut no comporta cap preocupació. Tant és així que s'especula que ben aviat podria tornar a la feina amb tota intensitat.