Primer pla de Carlos Lozano.

Carlos Lozano li revela a la seva xicota que fa les maletes i se'n va amb una altra

Carlos Lozano marxa d'Espanya amb la dona de la seva vida

Carlos Lozano ha pres una decisió que podria canviar la seva vida del tot. El presentador marxa fora d'Espanya durant un temps, acompanyat de la dona de la seva vida. El destí triat és Londres, una ciutat que Carlos coneix bé després de la seva època com a model.

Després d'estrenar-se de nou a la televisió al capdavant de Sálvame Sandía, Lozano ja té plans per a després de l'estiu. S'instal·larà a la capital anglesa amb la seva filla Luna per acompanyar-la als seus estudis.

Carlos Lozano marxa fora d'Espanya amb la dona de la seva vida

Carlos Lozano aterrava de nou a la televisió com a l'encarregat de tirar endavant la secció de Sálvame Sandía. Un espai on el presentador recorrerà nombroses platges mediterrànies per saber l'opinió dels espectadors sobre els col·laboradors o el que es comenti al plató.

Imatge de Luna Lozano i el seu pare Carlos Lozano
Carlos Lozano se n'anirà a Londres amb la seva filla Luna. | Telecinco
 

S'espera que aquesta nova secció de l'espai vespertí es mantingui en antena durant l'estiu. Després, tot tornarà al seu horari habitual. De moment es desconeix si Lozano ha arribat per quedar-se, però el que sí que se sap és que el presentador té altres plans.

Uns plans que passen instal·lar-se durant un temps a Londres. Lozano viatjarà a la capital anglesa amb la seva filla Luna, que començarà els seus estudis allà. La filla que va tenir amb Mónica Hoyos té pensat iniciar allí el nou curs escolar i perfeccionar el seu anglès.

Amb ella estarà el seu pare, que coneix molt bé la ciutat gràcies a la seva feina com a model. Ell l'ajudarà a instal·lar-se i li ensenyarà els llocs més importants que cal tenir en compte. Un cop la jove hagi fet la mudança, Carlos tornarà a Madrid.

▶️ Luna, la hija de Carlos Lozano, aparta la mirada al ver el desastre que ha organizado su padre

Allà, l'esperen les obres que està fent a casa seva. Un xalet amb un ampli terreny on Lozano ha creat el seu propi hort i un lloc on tenir els seus animals. Està clar que el presentador travessa el seu millor moment tant personal com professional i res no li impedeix poder estar amb Luna en un moment tan important.

Carlos Lozano es desfà amb la seva filla

Fa unes quantes setmanes, Carlos Lozano va compartir la posada de llarg de la seva filla Luna. La filla que el presentador va tenir amb Mónica Hoyos va complir la majoria d'edat amb una festa espectacular. Una celebració on no van faltar els seus progenitors, qui intenten mantenir una relació cordial pel bé de la jove.

La revista ¡Hola! va ser l'encarregada de fer l'exclusiva explicant amb detalls tot el que va passar durant la festa. Luna manté una excel·lent relació tant amb el seu pare com amb la seva mare. Una bona mostra d'això són els nombrosos vídeos que comparteix a les xarxes on balla amb ells.

El que sembla no compartir amb ells és la popularitat. De moment, la noia prefereix estar al marge de la televisió i està decidida a llaurar-se el seu propi futur. «Vull fer Ciències Polítiques i Relacions Internacionals perquè m'encanta debatre, crec que em va malament», explicava.

Imatge de Carlos Lozano vestit amb camisa i americana blava durant una aparició a Sálvame
Carlos Lozano ajudarà la seva filla a instal·lar-se a Londres. | Telecinco
 

Tot i que va assegurar que la tele «no em crida gaire l'atenció», sí que podria seguir els passos del seu pare com a model. Als seus 18 anys, és una apassionada de les noves tendències, encara que ho veu més com un hobby.

Així doncs, la filla de Carlos Lozano començarà el nou curs a Londres comptant amb l'ajuda inestimable del seu pare. Serà de les poques vegades que la jove se separi dels seus progenitors i comenci una nova vida allunyada d'ells.

Sens dubte, tant el presentador com la peruana viatjaran amb assiduïtat fins a la capital anglesa per fer-li alguna visita.