Primer pla de Carlos Sobera en un photocall

Carlos Sobera sap que el nou xicot ha accelerat la firma del divorci

Carlos Sobera s'assabenta de tots els plans

Carlos Sobera sap que ja no hi ha marxa enrere. Hi ha una persona que ha accelerat els tràmits del divorci d'una de les concursants de l'última edició de Supervivientes 2022.

Aquesta última setmana ha estat una mica estressant per al presentador de Telecinco, encara que sembla que tot està a punt de tornar a la normalitat.

Carlos Sobera somrient vestit de rosa
Carlos Sobera s'ha convertit en una peça fonamental a Telecinco. | Cedida
 

Aquest dimarts 5 de juliol, i després d'haver de substituir Ion Aramendi i Jorge Javier Vázquez per haver donat positiu en coronavirus, Carlos Sobera ha reaparegut a Mediaset per presentar el programa Tierra de nadie.

El basc i la resta de col·laboradors han tingut l'oportunitat de comentar les novetats d'aquest conegut reality de supervivència.

Però, sens dubte, la protagonista de la vetllada ha tornat a ser Anabel Pantoja. I és que les últimes declaracions de la influencer dins dels Cayos Cochinos han revelat quins són els seus plans en relació amb el seu matrimoni amb Omar Sánchez.

Carlos Sobera no s'esperava que tot anés tan de pressa

Carlos Sobera s'ha quedat sense paraules en conèixer els plans que Anabel Pantoja vol dur a terme després de la seva sortida de Supervivientes 2022.

I és que, tot i que acaba d'iniciar la seva relació amb Yulen Pereira, la col·laboradora de Sálvame està molt segura que no vol continuar endavant amb el seu matrimoni.

En una conversa amb Ana Luque, la tertuliana ha revelat que ha de solucionar tres «assumptes» només posar un peu a Espanya. «He de fer les tres cosetes que he de fer, que són deu minuts, entres al lloc, firmes, surts i adeu».

Després d'escoltar aquestes declaracions, Carlos Sobera s'ha dirigit al representant de la Pantojita per conèixer la seva opinió.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel té molt clars els seus sentiments per Yulen. | Telecinco
 

«Jo crec que les tres coses a què es refereix és el divorci, la segona és arreglar els negocis que té en comú amb Omar i la tercera suposo que serà treure els mobles de casa seva a les Canàries i mudar-se a Sevilla o a Madrid».

Per la seva banda, Alexia Rivas no ha tingut cap problema a aplaudir la decisió de la influencer; ja que així podrà deixar que el seu amic Omar continuï amb la seva vida.

«Jo m'alegro que estigui enamorada i entenc que ja estigui pensant a trencar el seu matrimoni amb Omar. Però segueixo pensant que hi ha hagut coses que Anabel hauria pogut evitar si hagués pensat que Omar estava fora i que just van estar junts abans que ella anés a Supervivientes 2022».

Però el que va deixar tots els espectadors sense paraules va ser la informació que va compartir Tania Medina. «Jo la veig enamorada i crec que sí que apostarà per aquesta relació i es mudarà a Madrid per estar a prop seu. I això que ella mateixa diu que és una ciutat que l'atabala moltíssim».

Carlos Sobera sap que hi ha persones que no es creuen aquesta relació

Carlos Sobera sap que, malgrat que hi ha molts que sí que es creuen la relació d'Anabel i Yulen, també és conscient que tenen moltes persones en contra.

Un és Kiko Matamoros. Només posar un peu al plató de Telecinco, l'últim expulsat de l'edició va deixar clar que no acaba de comprar aquest festeig.

Imatge de Kiko Matamoros.
Carlos Sobera s'assabenta d'allò que pensa Kiko Matamoros. | Telecinco

 

«Es donen servei l'un a l'altre i jo crec que a ell li ha anat malament i a ella bé perquè és la protagonista d'aquesta edició. Ell va entrar com un esportista d'elit i sortirà com el xicot d'Anabel i això no li portarà enlloc, al Deluxe, com a molt».

Carlos Sobera es va quedar sense paraules en saber que Yulen no va ser la primera opció d'Anabel. «Va voler fer una carpeta amb Ignacio de Borbón, però no ho va aconseguir i va anar a buscar Yulen».

«Borbón-Pantoja, fixa't quina meravella… però ell no va voler entrar en aquest joc i, bé, ara està enamorada de Yulen», va assegurar Kiko Matamoros.