Imatge de Mireia Varela i Gabriel Rufián.

La situació desesperada que Mireia Varela, l'ex de Gabriel Rufián, acaba de revelar

L'exparella de Gabriel Rufián ha revelat la seva lluita a les xarxes socials

Mireia Varela, que havia estat parella de l'actual portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha tornat a fer servir les seves xarxes socials per fer pública la seva situació.

I és que no és la primera vegada que pateix un cop dur a la seva vida i ho fa públic d'aquesta manera. L'any 2018 es produïa la seva separació del polític i pare del seu fill. Un fet que no passava desapercebut pels seus seguidors, que eren testimonis dels dolorosos missatges amb què acompanyava les seves fotografies a Instagram.

Mireia va compartir una gran notícia a principis de l'any passat. Havia començat a treballar com a professora de Llengua i Literatura Espanyola a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Imatge de Mireia Varela.
Mireia Varela ha fet servir les xarxes socials per denunciar la seva situació. | Instagram

Un lloc de treball amb què feia anys que somiava, després d'estudiar i graduar-se en aquesta mateixa universitat de la carrera i del màster en Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyol com a Llengua Estrangera. Tanmateix, i després de diversos mesos a les aules de la Facultat de Filosofia i Lletres de la universitat catalana, ara ha anunciat que es troba buscant feina.

Mireia Varela no troba feina

La doctoranda ha assegurat que es troba de nou buscant una nova oportunitat laboral, una notícia que deixava a tothom sorprès. Mireia Varela ho feia públic amb un text que acompanyava una fotografia seva, una cosa que ja és habitual al seu compte d'Instagram.

D'aquesta manera, ha confessat que les seves entrevistes de feina acaben totes malament. Tot i que el que més ha cridat l'atenció han estat les preguntes que li han fet. Així, ha revelat que li han fet algunes preguntes que, fins i tot, són il·legals. «Té fills o altres càrregues familiars?» o «Té pensat ampliar la família?» són dos exemples.

A més, s'ha hagut d'enfrontar a algunes sorpreses força desagradables. La filòloga ha compartit també les respostes que ha rebut en aquestes entrevistes. «Li faríem un contracte de formació de tres hores, però en treballaria vuit». «Per incorporar-se, primer s'ha de fer autònoma». «Té massa formació per aquesta feina». «Les hores extra es cobren com les hores normals».

Buscar feina sembla que se li està complicant força a l'exparella de Rufián. Tanmateix, Mireia Varela continua endavant per trobar una feina digna i poder donar un bon futur al seu fill Biel.