Bertín Osborne somrient a càmera

Les filles de Bertín Osborne es mobilitzen en veure la darrera foto del seu pare

Bertín Osborne ha sorprès tothom amb un canvi que pocs coneixien

Bertín Osborne està passant un estiu en què combina les gales i els concerts, amb els moments de relax. Per exemple, aquest dissabte actuarà a El Espinar, encara que recentment ho ha fet a Almeria o Gijón i té agenda durant tota la temporada estiuenca.

Bertín segueix portant la seva música per tot Espanya i presentant el seu disc Cuarenta años no son pocos, en què repassa els seus grans èxits musicals.

Fa un temps, va haver de parar momentàniament la seva vida artística i pràcticament personal a causa de la Covid-19. El virus el va deixar força tocat i molt cansat, per la qual cosa va posposar diversos compromisos de primavera fins a l'estiu. En aquests moments, es troba bé de salut, fort i amb moltes ganes de treballar.

Als seus 67 anys, Bertín també es reserva moments de plaer i de descans. De fet, durant aquest temps es dedica a allò que més li agrada: el bon menjar i el bon viure. Sigui en algun restaurant o a la seva finca, a Bertín li agrada celebrar la vida amb una bona taula i envoltat d'amics.

És més, l'última foto que ha publicat a les seves xarxes socials, precisament en un complex hoteler de Marbella, ha sorprès tothom, fins i tot les seves filles.

Bertín Osborne presumeix de canvis en el seu aspecte físic

Bertín Osborne ha estat en un hotel de luxe de Marbella, «redescobrint el luxe i l'experiència del bon menjar» i s'ha fet un parell de fotos al mateix lloc. I, en concret, pot apreciar-se visiblement a un Bertín més prim, amb un aspecte saludable i un somriure satisfet.

De fet, els seus seguidors no han trigat a reaccionar-hi. «Has perdut pes!», «com els bons vins, milloren amb el temps», «molt bé, Bertín... més prim, a continuar cuidant-se». Realment el canvi físic és força notable si ens fixem en imatges de l'artista d'un temps enrere.

Després de contraure el coronavirus, Bertín va començar a cuidar més la seva alimentació i a entrenar-se regularment. El seu objectiu era estar en forma per a la gira que està fent ara i sembla que ha aconseguit el seu objectiu.

Bertín, pare i avi feliç

Al benestar de Bertín Osborne, també hi té molt a veure la seva felicitat personal i el moment actual pel qual està passant. Tot i la seva separació de Fabiola Martínez, amb qui, de moment, no hi haurà segona oportunitat, Bertín viu amb calma i assossec la seva situació personal.

Ell i Fabiola tenen bona relació, hi ha una entesa total pel bé dels seus fills i continuen compartint projectes en comú com la seva fundació. Allà segueixen treballant per ajudar les famílies amb fills amb paràlisi cerebral.

El cantant de ranxeres també està molt content per haver-se convertit en avi de nou recentment. I és que la seva filla Claudia acaba de donar a llum la petita Micaela, una nena molt esperada i que Bertín va anar a conèixer ràpidament a l'hospital.

D'aquesta manera, Bertín augmenta la seva família, ja que amb Micaela són set ja els nets que té. No fa gaire va celebrar també la Primera Comunió de dos més, a la seva finca familiar.

Bertín està de moda i porta tota la vida estant-ho. La seva sinceritat sobre l'actualitat i la política, el programa que presenta a Telecincoi on descobreix el costat més humà dels famosos hi han contribuït decisivament.

Fotomuntatge de Bertín Osborne de l'abans i el després del seu canvi físic
Bertín Osborne ha perdut força quilos com es pot veure en aquestes fotos amb mig any de diferència | Instagram

A més a més, se'l rifen les marques, ja que l'última a comptar amb Osborne per promocionar els seus productes, ha estat una de productes congelats que es promocionen a ritme de ranxeres, des de la seva finca on canta acompanyat de mariatxis.

De la mateixa manera, no pot faltar a l'anunci un bon àpat acompanyat dels amics. Ara, que té cura de la seva línia i llueix amb molts quilos menys, haurà de moderar les quantitats de menjar.