La victòria de Letícia el dia que es va rebel·lar contra la Casa Reial

La dona de Felip va lluitar per aconseguir el seu objectiu

La Reina Letícia somrient
La reina li dóna molta importància a la imatge de la seva família | CatalunyaDiari

A la reina Letícia li agrada molt tenir un control total sobre la seva imatge, i preferiblement també sobre la de Felip,Elionor i Sofia. La dona del rei ha demostrat ser una persona molt ordenada i molt detallista amb tot.

Molts han estat els que han explicat els detalls més íntims de Letícia Ortiz, però és ara quan es comencen a conèixer més aspectes ocults gràcies a Leonardo Faccio i la seva obra 'Letícia. La Reina impacient '.

L'autor ha explicat a través del seu llibre que quan Felip va heretar el tron, Letícia va exigir l'accés a l'arxiu de fotos del Palau de la Zarzuela, però l'hi van negar. A l'actual reina li van explicar que la reina Sofia i els fotògrafs oficials eren els únics que tenien accés a l'arxiu de fotos.

Malgrat aquesta negativa, Letícia va insistir i es va agafar a l'argument que com a reina que era tenia dret a l'accés de l'arxiu. Finalment, i després d'aquesta persuasió la dona de Felip va aconseguir el que tant perseguia.

La reina es va sortir amb la seva

«Avui, els fotògrafs de la Casa Reial treballen com empleats externs i, en acabar la seva tasca, deixen les fotos a un encarregat de premsa. Letícia s'encarrega d'eliminar les fotos que no li agraden», explica Faccio al seu llibre. La reina va esclatar i es va revelar, ja que volia tenir l'accés a aquest arxiu i no va parar fins a aconseguir-ho, cosa que el podria haver sortit molt malament però que per sort per a ella va acabar en un èxit.

D'aquesta manera, Letícia es va encarar per primera vegada amb la Casa Reial, resultant guanyadora. La dona de Felip, sentia la necessitat de tenir el control absolut per gestionar ella tots els detalls referents a l'arxiu de fotos, cosa que fins al dia d'avui li dóna molta importància. La imatge de la monarca acostuma a ser impecable, i en totes les fotografies apareix bé: ara ja sabem el secret.


Comentaris

envia el comentari