María Patiño parla públicament del seu marit per primer cop

La presentadora de 'Socialité' no acostuma a donar detalls de la seva vida privada

María Patiño, al costat del seu marit, l'actor Ricardo Rodríguez
María Patiño no acostuma a parlar de la seva vida privada, i molt menys del seu marit | Europa Press

Precisament perquè es dedica a la premsa del cor i perquè sap el que suposa parlar de la seva vida privada, María Patiño és una periodista que prefereix allunyar la seva intimitat dels focus mediàtics. No obstant això, ara ha fet una excepció.

Així, no ha dubtat a fer ús de les xarxes socials per fer una declaració d'amor en tota regla al seu marit, l'actor veneçolà Ricardo Rodríguez. I és que el confinament pel coronavirus ho està passant a casa al seu costat, situació que li ha permès gaudir més que mai de la seva companyia, ja que, de manera habitual, els dos tenen una agenda professional molt atrafegada.

Una preciosa història d'amor en plena quarantena

Per això, perquè està aprofitant al màxim el temps amb ell, l'estrella de 'Socialité' ha volgut dedicar-li unes romàntiques paraules. Així, ha fet ús de les 'stories' del seu perfil d'Instagram per escriure el següent missatge: «Ets el millor company per al confinament @richorodriguez». Un tendre comentari que l'ha acompanyat de fons amb la cançó tan emotiva que van interpretar junts Lady Gaga i Bradley Cooper a la pel·lícula 'Ha nacido una estrella' i que porta per títol «Shallow».

D'aquesta manera, queda clar que la quarantena està fent que María Patiño estigui més sensible i més romàntica que mai doncs fins i tot s'ha atrevit a parlar del seu marit. I això és una cosa que no acostuma a fer. Tant és així que abans que aquesta l'única vegada que sí va comentar de forma pública alguna cosa de la seva faceta més íntima va ser quan es va casar en secret amb Ricardo el passat 15 d'agost durant unes vacances a Sri Lanka. Un casament que va despertar molt interès per l'inesperat.


Comentaris

envia el comentari