Pedro Sánchez confirma que Begoña Gómez ha superat el coronavirus

Durant el torn de preguntes de la roda de premsa d'aquest migdia ha confirmat la bona nova

Begoña Gómez i Pedro Sánchez
Begoña Gómez s'hauria recuperat del coronavirus sense problema a La Moncloa | CatalunyaDiari.cat

Després de la primera jornada en la qual els adults han pogut sortir a passejar i fer esport, Pedro Sánchez ha fet una compareixença per a anunciar noves mesures, entre les quals s'hi troben l'allargament de l'estat d'alarma fins al dia 25 de maig, o l'obligació a dur mascaretes a partir del pròxim dilluns dia 4 al transport públic. 

En finalitzar, i responent a una pregunta d'un periodista, ha volgut aclarir que la seva dona, Begoña Gómez, s'ha recuperat completament del coronavirus que se li va detectar el passat mes de març. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La notícia sobre el positiu de Begoña es va conèixer ja fa moltes setmanes, i és possible que el seu negatiu en coronavirus que Sánchez ha confirmat avui ja faci dies que se sabés. Respecte a la seva salut, només aclarir que s'ha recuperat completament. 

Sense notícies de la seva mare i el seu sogre

D'altra banda, encara no es coneixen els resultats de la mare i el sogre del president del govern espanyol, els quals també es va saber al mes de març que havien donat positiu en Covid-19. Tots dos van haver de ser ingressats a l'Hospital Puerta de Hierro de Madrid a causa de la seva edat i patologies.

Ús obligatori de mascaretes a partir del dilluns 4

En aquesta mateixa roda de premsa, Pedro Sánchez ha anunciat l'obligatorietat de l'ús de mascaretes en el transport públic a partir del pròxim dilluns, dia 4 de maig. En roda de premsa, Sánchez ha dit que es tornaran a repartir 6 milions de mascaretes als principals nusos de transport públic d'arreu de l'Estat, 7 milions més a les federacions de municipis i províncies i 1,5 a organitzacions com Càrites o Creu Roja.

A banda, el president espanyol ha recordat que els establiments com perruqueries, ferreteries o llibreries podran obrir a partir de dilluns a clients amb cità prèvia, però garantint que dins hi ha només un sol client per cada treballador.


Comentaris

envia el comentari