Antonio Banderas, obligat a seguir confinat després de l'incident d'aquest matí

L'actor ha denunciat a Twitter la presència de paparazzis a la porta de casa i sense mascareta

Antonio Banderas posando muy serio
Antonio Banderas ha explicat el motiu pel qual ha hagut de mantenir-se confinat | Instagram

L'actor Antonio Banderas ha mostrat aquest dissabte al matí el seu enuig pel que li ha passat quan ha intentat sortir a córrer. Avui ha estat el primer dia que el Govern ha permès sortir a córrer i fer passejades als ciutadans, des que es va decretar l'estat d'alarma.

Aquest matí s'han produït les primeres imatges d'aglomeracions en alguns punts de Barcelona o Madrid, però també ha passat el mateix en altres localitats. Antonio Banderas ha denunciat al seu compte de Twitter que, en sortir del seu domicili s'ha topat amb ungrup de paparazzi davant la porta de casa seva.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els reporters es trobaven fent la seva feina, i és que molts, a causa del confinament, han vist elevat el seu treball, ja que la gran majoria està buscant la fotografia perfecta d'alguns famosos sortint a comprar, a passejaral gos o, en aquest cas, a fer esport.

No és la primera vegada que un famós es queixa en aquest confinament sobre la presència dels 'paparazzi' a la porta de casa. Paula Echevarría ja va denunciar que fins i tot la van arribar a seguir fins al supermercat. Un altre que també s'ha vist afectat per la presència d'aquests reporters ha estat el periodista Alfonso Merlos, que després del seu escàndol, la seva popularitat ha augmentat notablement.

  

Antonio Banderas denuncia la presència d'algun 'paparazzi' sense mascareta

L'actor malagueny ha explicat al seu compte de Twitter que els fotògrafs anaven sense mascareta i li han posat les càmeres a la cara. L'actor ha rebut el suport dels seus seguidors, els quals no entenen com els reporters no han pres les mesures d'higiene i de seguretat dictades pel govern espanyol, cosa que és pràcticament imprescindible per intentar no propagar el coronavirus.

Per la seva banda, les autoritats han cridat a tots els ciutadans a complir amb totes les mesures de seguretat, a més de recomanar l'ús de mascareta, que malgrat que no sigui obligatori, és molt recomanable. El que està clar, és que Antonio Banderas, com qualsevol altre ciutadà ha volgut respectar la distància social, cosa que els paparazzis no han fet, motiu pel qual ha hagut de quedar-se confinat, sense poder sortir.


Comentaris

envia el comentari