El romàntic detall d'Alfonso Merlos a Alexia Rivas que ha passat desapercebut

El periodista va voler enviar un missatge a la seva parella, que ha estat descobert a 'Sálvame'

La reportera de 'Socialité', Alexia Rivas, entrando en la casa de Alfonso Merlos. Madrid, 28 de abril de 2020
Alexia Rivas guarda silenci sobre el retrobament entre Marta López i Alfonso Merlos | Telecinco

Dos dels grans protagonistes de moment, Alfonso Merlos i Alexia Rivas, segueixen acaparant l'atenció de la premsa rosa dies després que saltés l'escàndol de 'MerlosPlace'.

Després de l'escàndol del famós vídeo i les primeres declaracions de la reportera de 'Socialité' per explicar en detall el triangle amorós que han format al costat de la col·laboradora de 'Sálvame', Marta López, potser ha passat inadvertit un detall que deixa clar que entre ells hi ha molt més del que pugui semblar.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Han sortit vídeos, declaracions diverses i versions diferents, tot en una polèmica protagonitzada per deslleialtats i nous amors que han fet que ningú es perdi detall del 'Merlos Place'. Tot i que cal estar molt atents perquè no se'ns escapi un lleuger detall de la relació entre Alfonso Merlos i Alexia Rivas.

Alfonso Merlos y Alexia Rivas en 'Sálvame'
Alfonso Merlos i Alexia Rivas porten la mateixa polsera de tipus espiral | Telecinco

Porten la mateixa polsera

Durant l'últim programa de 'Sálvame', ha estat la presentadora d'aquest mateix, Carlota Corredera, qui ha remarcat un gestde Merlos cap a la seva parella Alexia que desvetlla molt sobre l'estat del seu polèmic festeig. Un petit gest que podria no ser significatiu si no fos per les paraules de Marta López confirmant-ho tot.

Tant Merlos com Alexia porten davant la càmera la mateixa polsera. Es tracta d'una polsera d'espiral que està molt de moda, però que resulta que Merlos no s'havia posat mai, segons explica Marta López.

Mai abans l'havia portat

«No l'ha tingut mai», corroborava la ja exparella de Merlos per telèfon. «No era habitual i m'imagino que és un detall que ha volgut tenir amb la seva parella». Va sortir la bomba a 'Sálvame' per a aquells que puguin dubtar de la veracitat de l'amor d'aquesta singular parella.


Comentaris

envia el comentari