Malú se sincera del tot sobre com està vivint el seu embaràs

La cantant ha entrat a 'El Hormiguero' per parlar sobre el seu nou tema

Malú i Pablo Motos en una videoconferència a 'El Hormiguero'
Malú va parlar amb Pablo Motos sobre el seu embaràs | Antena 3

Fa cinc mesos, i sense presagiar la situació que estava a punt d'establir, Malú i Albert Rivera anunciaven que anaven a ser pares del seu primer fill en comú després d'un romanç de què pràcticament no hi ha recursos fotogràfics.

«Ens agradaria viure aquest desitjat embaràs amb la tranquil·litat més gran per poder-lo gaudir com es mereix», sentenciava. Tan aviat es va decretar l'estat d'alarma, la parella es convertia en la portada de desenes de revistes després de sortir a la llum que la cantant pretenia donar a llum a casa.

Immediatament, la intèrpret de 'Blanco y negro' desmentia la informació: «Fa més d'un any escoltant i llegint mentides sobre la meva vida, a les que malauradament ja m'he acostumat». Malgrat les constants polèmiques, la cantant i el polític han intentat portar el seu embaràs amb la màxima discreció.

Malú parla en directe del seu embaràs

Per això, sorprenia l'aparició de Malú a 'El Hormiguero', on a més de presentar el seu nou tema, 'Tejiendo alas', també va parlar sobre com estava portant el seu embaràs en plena pandèmia.

La neboda de Paco de Lucía, que no ha pujat ni una sola instantània del seu embaràs a les seves xarxes socials per cuidar el màxim la seva privacitat, reconeixia que ja començava a «notar-se cul» i ha assegurat, mentre es tocava la panxa: «Sentir al meu nadó dins és el més bonic del món». Malgrat les circumstàncies que està travessant Espanya, la cantant revelava que estava passant per un embaràs «fàcil i còmode».

«He engreixat bastant, encara que no ho sembli, començo a estar com Fiona de Shrek», assegurava la intèrpret abans l'atenta mirada de Núria Roca, qui li confessava veure-la més prima del que és habitual. A més, l'artista també va aprofitar per aclarir els rumors que asseguraven que anava a donar llum a casa, assegurant que no li feia por anar a l'hospital, «confio en els grans professionals que tenim en la nostra sanitat».


Comentaris

envia el comentari