Mor la mare de Makoke als 90 anys

María Patiño ha comunicat la mort en directe a 'Socialité'

Makoke en el plató de 'Sábado Deluxe'
Makoke podrà viatjar de Madrid a Màlaga per tractar-se d'una causa justificada | Telecinco

El coronavirus està deixant moltes víctimes entre els famosos, però també altres malalties estan cobrant la vida de les més grans. Avui, dissabte 2 de maig s'ha hagut de lamentar la mort de la mare de Makoke.

  

Segons

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Telecincopassada tarda de divendres 1 de maig

Mort per causes naturals

María Patiño ha explicat que Lourdes, la mare de Makoke, ha mort per causes naturals i de forma sobtada, de manera que en principi el coronavirus no hi tindria res a veure. Segons la presentadora, Makoke s'ha mostrat molt tranquil·la i encara no ha anunciat res al respecte.

La col·laboradora de 'Viva la vida' es troba passant el confinament a Madrid al costat dels seus dos fills, Javi Tudela i Anita Matamoros, de manera que res feia presagiar el fatal desenllaç. Tot i les mesures de l'estat d'emergència, es preveu que en un cas de força major, com és la mort d'un familiar, es pugui desplaçar entre províncies, per la qual Makoke podrà desplaçar-se de Madrid a Màlaga. Això sí, sol tres persones podran assistir a l'enterrament.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

De moment la seva néta Anita Matamoros s'ha manifestat en les xarxes socials. Ho ha fet a través d'un Stories d'Instagram en el qual ha publicat una imatge de la seva àvia Lourdes de jove i un cor trencat.

L'exparella de Kiko Matamoros no estava passant per un bon moment personal després de la seva ruptura amb Tony, a qui va conèixer a 'GH VIP'. La diferència d'edat va ser un dels motius pels quals la parella va deixar la relació. L'exparella de Kiko Matamoros actualment es troba treballant en el programa 'Viva la vida'.

Aquest mort se suma a la de la mare de Víctor Sandoval, la qual ha perdut aquest mateix dissabte la vida, tal com ha confirmat el col·laborador de 'Sálvame' a través de les seves xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari