Neix el primer fill de Lorena Gómez i René Ramos

Han fet pública la notícia amb una foto a Instagram

Lorena Gómez i René Ramos
Es tracta del primer fill que la parella han tingut junts | CatalunyaDiari.cat

Lorena Gómez ha donat a llum el seu primer fill al costat de René Ramos aquest dissabte. La cantant i el germà de Sergio Ramos han donat la benvinguda al seu petit, a què han decidit cridar René, igual que el seu pare, amb una publicació a Instagram. L'artista ha compartit una imatge d'una bàscula amb el pes del seu nadó: 3,440 quilos.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

René Ramos ja era pare d'una nena

Encara que Lorena acaba de donar a llum el seu primer fill, René Ramos és pare també d'una nena, fruit d'una relació anterior. La parella acomiadava l'any 2019 anunciant just el 31 de desembre que esperaven el seu primer fill junts. Més tard, ja estrenat l'any que probablement serà el més especial per a ells, revelaven que es tractava d'un nen, però havien deixat en misteri quin seria el nom del petit. A més, la cantant ha anat compartint a través de les seves xarxes socials tot el procés del seu embaràs

La guanyadora d' 'Operación Triunfo' ha fet públic aquest dissabte el naixement i, de passada, el nom del nadó, i s'ha mostrat molt feliç amb el seu nen i René Ramos. La cantant ha volgut explicar al món que tot havia sortit bé: «L'amor de les nostres vides, el més gran de l'univers. Gràcies vida». Ara només els queda gaudir del seu nounat.


Comentaris

envia el comentari