La reina Letícia no felicita el rei emèrit pel seu aniversari

Letícia va decidir no assistir a la celebració del monarca perquè s'estaria negant a coincidir amb la seva cunyada, la infanta Cristina

Foto familiar con motivo del 80 cumpleaños de la reina Sofía
La família reial es va reunir amb motiu del 80è aniversari de la reina Sofia | CatalunyaDiari.cat

 

La fotografia que es va publicar amb motiu del 80è aniversari de la reina Sofia podria haver estat el primer indici que constatava la voluntat de voler tornar a reunir i unir tots els membres de la Casa Reial. Això no obstant, segons informa ‘La Coctelera’, Letícia continua reticent a tenir relació amb la família del seu marit, més concretament amb la infanta Cristina.

Leticia no va felicitar el seu sogre

El passat 7 de gener, ‘El programa de Ana Rosa’ va dedicar un espai a parlar sobre les relacions entre els membres de la família reial. Els reis van tornar fa uns dies de les vacances privades nadalenques, les quals mai transcendeixen ni se sap el destí exacte. Els monarques van reprendre l’agenda pública amb normalitat, com l’assistència a l’habitual Pasqua Militar o la celebració de l’aniversari del rei emèrit.

Per l’acte de presidència de la Pasqua Militar, la reina va acudir molt elegant: es va enfundar un vestit jaqueta amb faldilla llarga, firmat per un dels seus dissenyadors de capçalera, Felipe Varela. El rostre de la reina en aquest acte ha creat molts rumors sobre un possible retoc estètic, ja que la seva cara estava una mica canviada. Encara no s’ha aclarit si es tractava d’un abús de maquillatge o d’un retoc. 

La reina Letizia durante la Pascua Militar
La reina Letícia assistint a la Pasqua Militar, elegant i amb un possible retoc facial | CatalunyaDiari.cat

 

  • Notícia relacionada: La nova actitud que Letícia ha adopotat pel bé de la Casa Reial 

Tanmateix, es van publicar imatges dels reis fent la ja tradicional visita al pare de Letícia per menjar-se el tortell de reis. Van estar a casa de l’avi matern de les nenes durant unes tres hores. Després de veure les imatges, una col·laboradora de ‘El programa de Ana Rosa’ experta en la família reial va deixar caure que li agradaria veure la mateixa escena però visitant la família paterna.

Leticia no vol coincidir amb la infanta

Amb motiu del 81è aniversari de Joan Carles I, el passat dissabte 5 de gener es va celebrar un petit esmorzar a la Zarzuela on van assistir els emèrits i les infantes Elena i Cristina, amb els seus respectius fills. Letícia va decidir no assistir a la celebració, on sí que s’hi van poder veure el rei Felip IV amb les seves filles. 

Segons sembla, el motiu del distanciament és «una llei d’incompatibilitats» entre Letícia i Cristina. A l’explotar el cas Nóos el 2013, la reina va decidir evitar de forma total i absoluta el contacte amb la infanta Cristina. Segons diverses fonts, Letícia va ser una de les primeres a sospitar dels negocis del matrimoni Urdangarin Borbó.

  • Informació relacionada: El xatel d'Undargarin i de la infanta Cristina de Barcelona, en runes
La reina Letizia procura guardar las distancias junto a la infanta Cristina
La reina Letícia procura guardar les distàncies amb la infanta Cristina | CatalunyaDiari.cat

 

No és la primera absència de Leticia

A més de l’esmorzar en la Zarzuela, es va celebrar un sopar benèfic a ‘Las Jarillas’, on els reunits van aprofitar per tornar a celebrar l’aniversari del rei emèrit; aquesta vegada, però, de manera no oficial. Joan Carles I va tornar a estar acompanyat de Sofia, la infanta Elena i la infanta Cristina. En aquesta ocasió no van aparèixer ni Felip ni Letícia, absència justificada més tard pel mateix Joan Carles, assegurant que el seu fill no es trobava bé.

El rei emèrit s’ha quedat sense la felicitació de la seva nora Letícia, que no vol veure de cap de les maneres a la infanta Cristina. Mentrestant, Felip VI gestiona com pot la tensa relació entre la seva dona i part de la seva família. 

  • També pots llegir: Felip parla sobre l'absència del seu pare a Palma de Mallorca

Comentaris

envia el comentari