Fotomuntatge de la reina Letícia i la seva mare, Paloma Rocasolano.

La reina Letícia té 3 germanastres catalans de la parella de la seva mare Paloma

Letícia s'ha assabentat que la parella de la seva mare, Paloma Rocasolano, té tres fills

La mare de la reina Letícia s'ha mostrat molt més feliç i il·lusionada aquests darrers mesos, ja que ara està acompanyada d'algú molt especial per a ella. El passat octubre, es van poder veure les primeres imatges de Paloma Rocasolano amb la seva nova parella a la revista Semana.

Així mateix, fa uns dies, la sogra del rei Felip VI es mostrava obertament pels carrers de Madrid fent-li un petó a la seva actual parella, Marcus Brandler. Això fa pensar que la mare de la reina Letícia està tractant de mantenir una vida amb una gran normalitat, tot i tenir una filla tan mediàtica.

Se sospita que qui els podria haver presentat hauria estat el gendre de Paloma Rocasolano, Robert Gavin Bonnar. El marit de la seva segona filla va aprofitar la confiança que té amb la sogra per animar-lo a conèixer l'empresari de Tillbrock Products i, al final, va aconseguir que la parella s'enamorés. I és que va aconseguir els seus objectius en molt poc temps.

Qui és qui ha robat el cor a la mare de la reina Letícia?

Els pares de Marcus són J.L. Brandler i Pamela Margaret, un matrimoni que va tenir cinc fills: Penélope, David, Andrew, Marcus i Robert. Malauradament, el 2019, un d'ells va morir per una terrible malaltia.

A més, el padrastre de la reina Letícia, amb el seu germà David, és el director de Tillbrock Products, una empresa que va heretar del seu pare. És un negoci que es dedica a l'exportació i importació de cafè, te, cacau i espècies. Està tenint molt èxit a països europeus, asiàtics i africans.

La reina Letícia amb posat seriós
La reina Letícia s'assabenta dels negocis del seu padrastre. | Europa Press

 

Els seus altres dos germans també treballen a la mateixa empresa. Tot i això, es dediquen a les relacions que s'estableixen amb països asiàtics, així el que aconsegueix aquesta família és distribuir molt millor el seu producte.

A més, és soci de la fundació The Alhaji Sir Abubakar Tafawa Memorial Trust i, el 2014, se li va atorgar la presidència de Britain-Nigeria Educational Trust. Així, la mare de la reina Letícia s'ha buscat un partidàs com a parella.

Fotomuntatge en primer pla de la reina Letícia i la seva mare, Paloma Rocasolano.
La reina Letícia està feliç de veure la seva mare tan il·lusionada amb la seva parella. | CatalunyaDiari
 

De la mateixa manera, el nigerià es va traslladar a Espanya fa uns sis anys. Primer va aterrar a Barcelona i, més tard, es va traslladar a Madrid, tot i que mai no ha deixat de tenir relació amb el Regne Unit, com va confessar la revista Semana.

Igual que Paloma Rocasolano, ell també és un home separat. En arribar a Espanya, va conèixer una catalana, amb qui es va casar el 1991 i va tenir tres fills: Maximilian, Joachim i Benjamin. Aquests tres homes són els nous germanastres de la reina Letícia.

La vida amorosa de l'àvia de la princesa Elionor

La família de la mare de la reina Letícia no ha tingut cap problema a acollir la nova parella. S'ha pogut veure en diverses ocasions la complicitat que té el nigeriàamb els familiars de la seva parella en alguns àpats.

Imatge de la mare de la reina, Paloma Rocasolano, i Marcus Brandler.
La mare de la reina Letícia, Paloma Rocasolano, passejant amb la seva actual parella. | Europa Press
 

Tot i això, l'àvia de la princesa Elionor no només ha tingut com a 'mitja taronja' Marcus Brandler. Després d'estar 28 anys casada amb Jesús Ortiz, el pare de la reina Letícia, la sogra del rei Felip VI es va separar del seu exmarit el 1999.

Sis anys més tard, va tenir una relació amorosa amb un arquitecte asturià el 2005. Aquesta relació no es pot comparar amb l'amor que sent per Marcus Brandler, ja que es veu una Paloma Rocasolano molt il·lusionada amb la seva parella actual.