Primer pla Ana María Aldón

Ana María Aldón se'n va de casa per demostrar la veritat i la seva salut empitjora

Ana María Aldón ha de resoldre un assumpte important

Ana María Aldón va començar a treballar als mitjans de comunicació quan la premsa va descobrir que estava sortint amb José Ortega Cano. De seguida es va convertir en un personatge important i va col·laborar amb diversos periodistes per demostrar que era una dona honrada. Però el problema és que la van acusar d'estar motivada per l'interès mediàtic, cosa completament incert.

Ana María Aldón ha pogut guanyar molts diners gràcies a la crònica social, però sempre ha estat al marge de l'escàndol. Va participar a 'Supervivientes 2020' perquè el públic la conegués de veritat i després va estar una bona temporada a l'ombra. Però té molt de talent, així que els directors de 'Viva la Vida' la van proposar formar part de l'equip de col·laboradors.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ana María Aldón gaudeix del suport del seu marit | CatalunyaDiari

Ana María sap entretenir l'audiència, encara que on realment se sent còmoda és al món de la moda. Ha estudiat disseny i s'ha format als millors centres per convertir-se en una dissenyadora excepcional, malgrat que ho posin en dubte. Per això, ara ha marxat per demostrar la realitat: està preparada per crear una col·lecció en un temps rècord.

Ana María ha acceptat l'oferta de 'Sálvame': vestir els tertulians del programa durant un especial dedicat als joves dissenyadors. I encara que la dona d'Ortega Cano té un estudi al domicili del torero, ha preferit fer aquesta feina fora d'aquest. I com que passa molt de temps fora de casa i li falten hores de son, ara la seva salut comença a ressentir-se.

Aldón està molt compromesa amb la causa i no vol que cap col·laborador de 'Sálvame' es quedi sense el vestit. Té poc temps per confeccionar la col·lecció, així que no li ha quedat més remei que sortir de casa seva i instal·lar-se a l'estudi. El vidu de Rocío Jurado està recolzant-la al màxim perquè sap que és la seva gran il·lusió i gràcies a aquesta força pot seguir endavant.

Ana María Aldón, preocupada: «Espero que em reconeguin»

Ana María va connectar amb el programa de Jorge Javier Vázquez i va confessar que estava preocupada pels terminis del lliurament. Pensa que no li donarà temps, per això passa tant de temps fora de casa i dins del seu taller de treball. I amb prou feines pot dormir, encara que no és cap problema perquè està molt agraïda per l'oportunitat que li ha donat Telecinco.

Ana María Aldón amb el capcot.
Ana María Aldón ha acceptat un repte important| Mediaset

«Ahir vaig dormir quatre hores, de 12 a 4 del matí, aquesta nit de 12 a 6 del matí. Vuit dies sense dormir no hi ha cos que el resisteixi. Jo tenia una casa, un marit i un fill i quan torni espero que em reconeguin», declarava a 'Sálvame'.

Aldón ha anat un pas més enllà i ha explicat que des que va acceptar la seva darrera feina té desajustos menstruals. Tanmateix, està orgullosa de la feina que està fent i sap que és una bona oportunitat per donar-se a conèixer. I és que el públic pensa que és una simple tertuliana, però té prou talent per brillar en més terrenys.

Ana María Aldón confia a complir el seu propòsit

Ana María vol demostrar la seva versió: és una dona independent, formada i capaç de fer qualsevol cosa per la família. La seva incorporació a 'Sálvame' ha generat molt enrenou perquè ningú sabia com s'ho havia pres José Ortega Cano. «Ell em va recolzar en tot moment i sap que m'il·lusiona», aclaria la tertuliana de 'Viva la Vida'.

Així mateix, Aldón va explicar que estava «estressada, però il·lusionada» perquè sap que la col·lecció que està preparant causarà impacte. Potser és un primer pas dins de la seva carrera com a dissenyadora i crida l'atenció d'algun client important. De fet, en alguna ocasió ha lluït algun model creat per ella i ha rebut unes crítiques excel·lents, és clar que té talent.