Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge reina Letícia i Victòria Frederica

La reina Letícia impactada amb la dinerada que gasta la seva neboda Victòria Frederica

Letícia sap que Victòria Frederica s'ha convertit en una autèntica celebritat

Letícia sap que Victòria Frederica s'està convertint de mica en mica en una veritable celebritat. I la veritat és que aconsegueix superar fins i tot a la seva cosina, la princesa Elionor.

Fet que no agradaria gens a Letícia, que s'ha esforçat molt per aconseguir que les seves nenes brillin per si mateixes. Sobretot quan es tracta de la futura hereva. Malgrat que la veritat és que la filla de la infanta Elena li ha pres avantatge a la seva cosina en molts sentits.

Imatge de Victòria Frederica amb el rostre seriós
Victòria Frederica de Marichalar s'ha convertit en una celebritat | Instagram

Per començar, ja és tota una influència en xarxes socials, on té més de 130.000 seguidors i guanyaria molts diners gràcies a col·laboracions amb marques. Això, sumat que ja ha concedit la seva primera entrevista exclusiva a la revista Elle, mentre que la primogènita de Letícia encara té pendent concedir la seva a algun mitjà.

El que té clar Victòria Frederica és que en tot moment vol continuar sent ella mateixa. «Vull mostrar-me davant de la gent perquè em vegin tal com soc», assegurava. «Perquè la imatge que es difon de mi no és la veritable, tinc les mateixes inquietuds que qualsevol altra noia de la meva edat».

Victòria Frederica amb el seu germà i la reina Sofia
Victòria Frederica i Froilà apareixen junts en públic en moltes ocasions | GTRES

Victòria Frederica insisteix que tenir visibilitat pública no és nou per a ella, «malgrat que m'hagi obert al món ara, per dir-ho així, és una situació amb la qual visc des que vaig néixer».

I la veritat és que està sabent aprofitar-ho «Tots els valors que tinc són el resultat d'allò que m'han inculcat a casa meva des de petita. No només a mi, també al meu germà, és clar», confessava.  «D'aquí que una de les coses que més valori a la vida sigui passar temps de qualitat amb ells», remarcava.

Per la seva banda, no hi ha dubte que Elionor es defensa extremadament bé atenent els seus actes en solitari. Bona prova d'això va ser la seva recent presència a la jornada de joventut i ciberseguretat a l'IES Julio Verne de Leganés. Allà, els assistents la van definir com a «molt maca, molt educada i molt humil».

Letícia veu com Victòria Frederica aconsegueix superar la seva cosina Elionor

Igual que Victòria Frederica, que brilla amb llum pròpia. Tant és així, que ha aconseguit que molts estiguin pendents de cadascun dels seus moviments i estilismes. La filla de la infanta Elena es caracteritza per tenir un estil molt personal, però això també la diferència de la resta.

La veritat és que professionalment a la jove no pot anar millor. I aconseguiria una gran quantitat de diners ja no només per les xarxes socials, sinó també per cadascuna de les seves aparicions públiques i posats a 'photocalls'.

Al mes d'abril va ser a Madrid, Abu Dhabi, Sevilla i Barcelona, però també a Londres i París atenent importants esdeveniments al costat de les influencers més rellevants.

Imatge de Victòria Frederica.
Letícia sap que la seva neboda guanya molts diners | Instagram: @vicmabor

Concretament, ha sortit a la llum que cobraria uns 3.000 euros per photocall i des de començament de mes en duria ja 9. Per tant, això suposaria que Victòria Frederica ha aconseguit uns 27.000 euros en uns 15 dies.

Això, mentre a les xarxes socials no li va gens malament i ja acumula més de 130.000 seguidors. Però, mentre els seus followers no paren de créixer, sembla que la jove no troba temps d'estudiar.

Suposadament, la neboda del rei Felip cursa tercer de Màrqueting i Comunicació al centre privat The College for International Studies (CIS), universitat americana privada a Madrid. I per completar la formació només li quedaria un any, malgrat que no sabem si està realment centrada en els seus estudis o no.

Recentment, la neta favorita de Joan Carles també ha hagut de fer front a forts rumors de ruptura amb el seu xicot, Jorge Bárcenas, amb qui gairebé no s'ha deixat veure en públic durant les últimes setmanes.