Primer pla princesa Elionor.

La reina Letícia impactada: «L'Elionor ha de planxar, cuinar i rentar-se la roba»

La princesa s'ha hagut d'adaptar a la nova vida de la seva escola

Fa uns mesos que la princesa Elionor viu sola a l'estranger i sembla que la jove ja s'ha adaptat a la perfecció a les estrictes normes del seu col·legi.

La filla dels reis ha hagut d'oblidar-se de qualsevol tracte especial des que és a l'UWC Atlantic College i s'ha acostumat al dia a dia i a les mesures imposades per l'internat.

D'aquesta manera, l'hereva al tron compartiria habitació amb altres noies de diferents nacionalitats i de diferents classes socials, per seguir rigorosament la idea del centre de completa integració.

A més, Elionor estaria dormint en un quart força auster i sense cap mena de luxes. De fet, fins i tot, la cambra de bany i les dutxes serien compartides.

Cosa que marca una gran diferència per a ella, que estava acostumada a gaudir d'un tracte especial a qualsevol dels llocs que ha tingut la sort de visitar.

Passa el mateix amb les taules del menjador, on assisteix juntament amb la resta dels seus companys a les hores assignades.

La princesa Elionor, el rei Felip i la reina Letícia, a l'aeroport.
Elionor ja és a Gal·les després d'acomiadar-se dels reis | GTRES

Aquestes són només algunes indicacions dins de l'estricta llista de normes que ha de complir la jove en aquests dos anys de formació. A banda de les classes, la princesa també ha de complir dues hores obligatòries de voluntariat i activitat física.

Una jornada que acaba diàriament a dos quarts de deu de la nit, moment en què tots els alumnes s'han de retirar a les habitacions a descansar.

Tot i això, alguns mitjans informen que podrien gaudir d'una mica més de llibertat els caps de setmana, quan l'horari s'allarga fins a les onze. També poden aprofitar per demanar menjar, veure pel·lícules o visitar la ciutat.

La princesa Elionor s'acomiada dels seus pares a l'aeroport.
Elionor ja ha marxat a Gal·les i s'ha acomiadat de Felip, Letícia i Sofia | GTRES

De fet, el mateix centre organitza activitats especials en dies no lectius, com ara la polèmica desfilada amb motiu de la festivitat LGTBI.

Un vídeo posava de manifest que els alumnes d'aquest «moviment inclòs en el col·lectiu LGBTIQ+, que busca potenciar la llibertat identitària i la diversitat humana» havien gaudit molt.

Per això, decidien organitzar una desfilada i altres activitats per donar visibilitat al col·lectiu. Tanmateix, veure diversos dels alumnes desfilant en roba interior i, fins i tot, fer actes provocatius per a la resta dels companys posava el centre al punt de mira.

Un tema que també hauria generat gran preocupació dins de la Casa Reial, ja que temien que la imatge d'Elionor es pogués veure tacada per aquest tipus d'esdeveniments.

Però ella ja ha deixat molt clar que a Gal·les se sent molt més lliure i aliena a les seves obligacions amb la Corona.

Les responsabilitats d'Elionor a la seva nova escola

A més, el pla d'estudis està enfocat precisament a desenvolupar diverses facetes de la seva personalitat.

De moment, pocs detalls es coneixen sobre aquest nou estil de vida que la jove porta a Gal·les, ja que l'hermetisme per part de la família reial és total.

Tampoc s'ha parlat sobre el tipus d'assignatures que ha triat per a aquest primer any de Batxillerat o si s'ha adaptat bé a les circumstàncies.

Un altre fet que genera curiositat és la relació que hauria pogut establir amb Alexia d'Holanda. De fet, els reis d'Holanda, Maxima i Guillermo, en van fer cinc cèntims.

Princesa Elionor i princesa Alexia d'Holanda
Elionor i Alexia se'n van de festa a l'internat on estudien | La Noticia Digital

Ells no van tenir cap problema a revelar que la seva filla Alexia havia experimentat un gran canvi. Sobretot perquè s'ha adaptat a una rutina molt diferent de la que estava acostumada a palau.

«De sobte, es va haver de rentar la roba ella mateixa, cuinar i, a més, seguir tota l'educació en anglès», han explicat.

Per tant, cal esperar que Elionor també segueixi les mateixes directrius. La filla dels reis haurà hagut d'aprendre a fer totes aquestes coses per ella mateixa, cosa que ompliria d'orgull Letícia.

Sens dubte, la reina pot presumir d'haver donat una educació impecable a les filles. Una educació que les ajuda a saber desenvolupar-se en qualsevol situació i ser unes joves molt ben preparades.

EL VÍDEO DEL DIA