Primer pla de la reina Letícia molt maquillada

La reina Letícia no es pot creure les fotos de la seva neboda i respon a la provocació

La reina Letícia no veu amb bons ulls certes actituds i comportaments

Letícia sempre és a l'ull de l'huracà mediàtic pels seus estilismes, les seves amistats o fins i tot per les seves decisions. A més, veu que la monarquia no deixa d'estar en dubte pels comportaments dels éssers estimats del seu marit. En concret, pels del seu sogre, pels d'Iñaki i Cristina i, fins i tot, pels de Froilà i Victòria Federica.

Precisament aquesta darrera jove és la que ara ha fet que es torni a parlar de la família del Rei. No ha dubtat a pujar una instantània en biquini en xarxes socials, provocant un enorme enrenou i potser l'enuig de la seva tia.

Letícia coneix l'atreviment de Victòria

Letícia ha vist que se n'està parlant perquè Froilà ha estat en una festa que ha acabat en tiroteig. I ara, per si no hi hagués prou, ha tornat a comprovar que Federica 'no posa límits' en l'àmbit públic. No en té prou amb ser influencer, concedir entrevistes, anar de festa en festa o ser portada pels seus romanços.

Ara s'ha animat a 'sacsejar' les xarxes socials compartint una fotografia seva en vestit de bany. La filla de la infanta Elena, després d'haver passat uns dies a Eivissa, viu a Sanlúcar de Barrameda (Cadis). Allí on s'allotja és on ha pres aquesta instantània en què apareix estirada en la gespa al costat d'una gossa, que sembla imitar-la. Aquesta imatge l'ha acompanyada d'un breu missatge en anglès que significa: «Prenent el sol amb la meva noia».

D'aquesta manera, Letícia haurà vist que la noia no té cap problema a mostrar-se públicament en biquini. Ho ha fet deixant de manifest la seva primesa i que està molt feliç aquest primer estiu de soltera, després de la seva ruptura amb DJ Bárcenas.

Letícia coneix les reaccions a la instantània tan estiuenca

La mare d'Elionor sap que Victòria compta amb gairebé 200.000 seguidors en Instagram, on s'ha convertit en tota una influencer. Seguidors que ara s'han quedat estupefactes amb aquesta darrera publicació i que no han dubtat a deixar-ho de manifest. Per això, ja ha aconseguit ni més ni menys que 8.400 'm'agrada'.

Això no és tot, ja que també ha aconseguit reunir nombrosos comentaris, la majoria de les quals la feliciten per la instantània i la seva figura. Aquest seria el cas, per exemple, de Rosanna Zanetti, la dona de David Bisbal, que li ha escrit: «M'encanta!».

Victoria Federica.
Letícia ha vist a la jove rebre afalacs, però també, més d'un comentari atacant-la. | GTRES

Fins i tot el seu familiar Blanca de Borbó s'ha animat a dir-li: «Hola, preciosa, protecció solar per a tu i la gosseta, que els Borbó tenim la pell molt vulnerable a cremades. Abraçada enorme». De la mateixa manera, li han escrit coses com: «Que guapa!», «Preciosa» i «Fotó».

Això sí, la familiar de Letícia també ha rebut comentaris en contra, tant per la imatge mateixa com per la vida que porta, per exemple: «M'encanta la gossa, la de quatre potes dic» i «Déu meu, quin estrès». En aquesta mateixa línia trobem: «Està més maco el gos», «Vivint la vida» i «Aquí, preocupada per la inflació».

▶️ Destapan la realidad de la enfermedad que ha acompañado a la reina Letizia

Així ha quedat clar que la neta de Joan Carles I no passa desapercebuda i que li agrada estar sota el focus mediàtic. Això darrer no agrada especialment a la dona de Felip VI, que està farta de polèmiques i atacs per culpa del comportament del seu entorn.