La nova preocupació de la reina Letícia: La seva neboda plora després de ser acusada

La jove ha esclatat enmig d'un directe d'Instagram

Carla Vigo ha realitzat un directe a Instagram la nit d'aquest dimecres, 19 de maig, que no ha tingut els resultats esperats i que ha fet saltar totes les alarmes de la reina Letícia. I és que la jove ha manifestat que durant els últims mesos no s'ha sentit reconeguda pel fet de ser la neboda de la monarca, ja que s'està formant per ser actriu i vol que se la reconegui pel seu treball i pel seu talent. No obstant això, són molts els que la segueixen pel seu parentiu amb la dona de Felip VI.

Carla Vigo esclata en directe

La filla d'Érika Ortiz s'ha convertit en una persona molt activa a les seves xarxes socials, on habitualment explica el seu dia a dia. Aquest dijous, però, ha fet un directe al seu compte d'Instagram que no ha tingut els resultats que hagués volgut. Els seus seguidors li han preguntat, com ja és habitual, per la seva tieta i per les seves cosines, la princesa Elionor i la infanta Sofia, però, ella no ha volgut respondre-les i ha preferit mantenir-se en silenci.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Llavors ha sigut quan diversos usuaris han començat a criticar-la i han assegurat que se la coneix per ser la neboda de la reina Letícia i no per qui és ella. La jove no ha pogut suportar aquests comentaris feridors, que l'acusaven d'«endollada», i ha trencat a plorar en ple directe.

Captura de l'directe de Carla Vigo
Carla Vigo va trencar a plorar enmig del directe. | Instagram

«Jo és que ja no sé com dir les coses. Si us plau, que us quedi clar: jo no tinc la vida resolta», ha apuntat la neboda de la reina Letícia. «Sabeu quant m'ha costat fer un anunci? Anys d'anar a càstings, i que ni tan sols em truquessin. Si ara m'està anant millor, és perquè m'ho estic treballant. Però, què passa? Com no es veu, no existeix? Les coses no van així».

«I sí, potser tinc facilitats», ha assenyalat fent referència al seu parentiu amb Letícia. «Però què passa? De la part fosca no parleu? De veritat, el que cal aguantar», ha lamentat. «I, a part, què hi ha de dolent en tenir facilitats? Mentre després jo demostri la meva vàlua no crec que tingui res de dolent. I sé que hi ha molta gent que em diu que no serveixo per a actriu i coses així, però és que no m'heu vist actuar i no sou qui per jutjar», ha finalitzat la jove.

Tres grans oportunitats

Carla Vigo ha assistit a esdeveniments, ha debutat com a model i és la imatge d'un perfum i, encara que ella mateixa ha confessat que té certs avantatges per la seva relació familiar amb la reina Letícia, el director de l'empresa en la qual està treballant ara, '21 Ship Company', va explicar fa un temps a 'Jaleos' els motius pels quals havien decidit contractar-la.

Juan Manuel Maza va explicar que necessitaven una model, i sabent que a la jove li crida l'atenció el món de la moda, van proposar-li. La filla d'Érika Ortiz no ho va dubtar i va acceptar. Així doncs, Carla Vigo va obtenir una nova oportunitat laboral després del seu debut com a model, i és que li van oferir ser la imatge d'un perfum que porta el seu nom, 'Carla Intense', i que forma part també de la mateixa firma.

A més, la jove s'ha pogut estrenar com a actriu gràcies a aquesta marca pel fet que ha participat en un espot publicitari en què apareix vestida amb un impressionant vestit vermell. Així doncs, tres grans oportunitats que Carla no ha volgut desaprofitar, però que també han suposat que les crítiques contra ella augmentin a causa que alguns dels seus seguidors l'han catalogat d'«endollada» i segueixen sense veure talent en ella.


Comentaris

envia el comentari