L'únic tema del qual Rocío Carrasco ha demanat no parlar a Telecinco

No ha volgut entrar a valorar si ha pagat o no la pensió del seu fill David

L'episodi onze de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' era molt esperat per tots els seguidors de la filla de 'la més gran'. Sobretot, hi havia ganes de tornar a veure en directe a la protagonista del documental, després de l'extensa entrevista que va oferir a l'equador de la sèrie, allà per mitjans d'abril, on es va obrir en canal i va relatar alguns detalls colpidors sobre el maltractament al qual va ser sotmesa pel seu exmarit, Antonio David Flores.

Poc després d'aparèixer en pantalla Carlota Corredera i després del seu habitual 'speech' en la prèvia de l'episodi, en el qual va desafiar a Antonio David després de la denúncia que va interposar l'exguàrdia civil a la productora 'La Fábrica de la Tele', la gallega va donar pas en directe a Rocío, que esperava el seu moment, asseguda al sofà de casa seva.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«No declararé aquí abans que en un jutjat, però va més enllà d'una quantia econòmica»

La dona de Fidel Albiac va voler sortir al pas d'algunes qüestions que s'han publicat l'última setmana, com la denúncia del pare del seu fill per un suposat impagament de la pensió de David. Corredera era molt clara en el seu plantejament inicial: «Has pagat la pensió al teu fill?». Mentrestant, la resposta de Rocío Carrasco va ser la següent: «No parlaré d'això, no declararé en una televisió abans que en un jutjat, però això va més enllà d'una quantia econòmica».

«El dia 30 li vaig dir al jutge que estaré encantada de declarar»

La filla de 'la més gran' ha expressat que el procés judicial instigat pel seu exmarit porta amb si diverses irregularitats, raó per la qual Rocío ha presentat alguns recursos per defensar els seus drets i encara no ha declarat davant del jutge: «El dia 30 li vaig dir al jutge que estaré encantada de declarar quan tot això està resolt i ben fet».

Tot i que l'audiència s'ha quedat amb les ganes de saber si ha pagat o no la pensió al seu fill David, l'entrevistada s'ha trencat quan li han preguntat si espera tornar a veure el seu fill algun dia: «Visc aquesta situació amb desesperança, perquè posa a David en la tessitura d'estar en contra de la seva mare i de demanar presó per a ella. Jo no perdo l'esperança de tornar a veure el meu 'enano' i que tot això s'acabi».

La pregunta final que va emocionar a Rocío Carrasco

Abans de donar per finalitzada la intensa entrevista de Carlota Corredera a Rocío Carrasco des de la sala d'estar de casa seva a San Agustín de Guadalix, la presentadora ha «abusat de la confiança» de la protagonista de la docu-sèrie i li ha qüestionat una última pregunta final sobre les paraules de la seva amiga, María Teresa Campos a 'Lecturas'. Rocío ha volgut així respondre a les paraules de María Teresa Campos, un dels seus grans suports en tot aquest procés i que sempre ha tret la cara per ella: «Només li puc dir que l'estimo i que, com li vaig dir a casa, no marxarà sense que es faci justícia amb mi. Crec que es farà justícia i que ella ho veurà».


Comentaris

envia el comentari