Rocío Carrasco no es talla i respon contundentment les acusacions de Joaquín Prat

Rocío recull les paraules del col·laborador d'Ana Rosa i li llança un dard que el deixa completament en evidència

Si hi ha alguna cosa que Rocío Carrasco no s'ha cansat de repetir durant el documental, a part del mal que durant anys li ha ocasionat -i li segueix ocasionant- Antonio David Flores, és la crítica ferotge cap a aquells mitjans de comunicació i periodistes que han defensat la versió del seu exmarit sense qüestionar-se ni una sola de les seves declaracions.

Mai ningú li va trucar per contrastar la informació abocada amb total impunitat als platós de televisió i en la premsa escrita, sent només uns pocs, com el clan Camps o la periodista Paloma García Pelayo, els qui han sortit en la seva defensa. En l'onzena entrega de la sèrie documental, la filla de 'la més gran' va aprofundir en la guerra judicial que manté amb l'excol·laborador de televisió i com afronta el judici que tindrà lloc divendres 21 de maig, en el qual el seu fill David Flores declararà contra ella.

El dard de Rocío als mitjans de comunicació

En l'episodi emès el passat dimecres 19 de maig, els espectadors van poder escoltar la punyent declaració de Rocío Carrasco al jutjat quan va denunciar el seu exmarit. En ella, va explicar l'infern que va viure durant el seu matrimoni, però no va ser suficient perquè el jutge considerés l'existència de violència masclista i tampoc va ser suficient per als mitjans de comunicació.

«Creus que no t'han cregut per ser Rociíto?» li pregunta l'entrevistadora davant la falta de credibilitat que durant anys l'ha perseguit. «No crec que sigui simplement per això. Crec que també és perquè sempre han tingut una única versió, la que ha interessat en aquell moment i que és, en part, responsabilitat meva», responia Rocío en clara al·lusió a la premsa.

«Una cosa és que la gent no hagi tingut la meva versió i, una altra, que les persones dels mitjans de comunicació no s'hagin informat. Tots els documents que he llegit aquí, es poden aconseguir. Podrien haver vist la veritat, fins i tot sense escoltar la meva versió. Perquè la meva versió, a part de ser la personal i sentimental, és la versió judicial», assenyala Rocío, deixant clar que existia la possibilitat d'accedir a tota la informació.

La resposta contundent a Joaquín Prat

El col·laborador d''El programa de Ana Rosa' ha estat un de tants en l'espai dels matins de Telecinco que ha carregat durament contra Rocío Carrasco i el seu testimoni. La manera en què Rocío tenia per parar-li els peus a Antonio David i a tots aquells que abocaven mentides sobre ella, era acudir als jutjats i això es va girar contra ella de cara a la seva imatge pública.

En aquest sentit, Joaquín Prat no va dubtar a criticar l'actitud de Rocío afirmant que «l'ànim querulant de Rocío Carrasco sempre se centra en Antonio David perquè parla de la seva vida». Una afirmació de la qual ella es va defensar: «Querulant és una patologia, és el diagnòstic que es dóna a les persones que col·lapsen els jutjats amb demandes» va començar explicant, per acabar responent de forma contundent: «Si se m'acusa de posar demandes, no tinc cap problema».

«Sí, les he posat i les seguiré posant, perquè és l'única via que tinc per defensar-me racionalment, que crec que és com cal fer-ho» afegia justificant-se. «Ell diu que jo no guanyo res. Altres vegades diu que el tinc arruïnat per costes. No sé molt bé on quedar-me amb l'energumen aquest», opinava Rocío Carrasco.

Està clar que Rocío té resposta per a tots i cada un dels que segueixen qüestionant el seu testimoni i que seguirà confiant en la justícia per molt que aquesta es mostri lenta a l'hora de resoldre els conflictes que la persegueixen des de fa 25 anys.


Comentaris

envia el comentari