Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la reina Letícia mig somrient.

La reina Letícia, al punt de mira pel que succeeix amb la seva filla Sofia

Letícia concedeix molta importància a algunes qüestions

Letícia fa tot el possible per controlar cada moviment que es produeix a Zarzuela. Qualsevol cosa que es faci ha de passar abans per les seves mans. Això fins i tot arriba a afectar la seva filla Sofia, que es veu sotmesa a l'estricte control de la reina.

Els mitjans internacionals es fan ressò de la figura tan estilitzada que presenta la noia. És una noia molt activa, amb inquietuds, que viu a l'ombra de la seva germana. Ha assumit a la perfecció el paper de secundària.

Letícia es va proposar des del primer instant que les seves dues filles romanguessin tan allunyades com fos possible del focus mediàtic. Poc o gairebé res no se sap de les seves vides. Únicament se les veu en els actes oficials de tant en tant i és aquí quan alguns aconsegueixen extreure'n conclusions.

El que crida molt l'atenció és el poc pes que presenta Sofia, com arreplega el portal Voces Críticas. Asseguren que això està motivat per l'estricta dieta que segueixen els diferents membres de la Casa Reial. La primera a donar exemple és la mateixa reina, que llueix una gran figura.

En alguna ocasió s'ha dit que l'asturiana estava una mica obsessionada amb l'alimentació i l'exercici. Es preocupa molt pel seu aspecte des de fa anys i això ho ha traslladat a les menors.

Foto de la Família Reial als Premis Princesa d'Astúries.
Letícia i la resta de la Família Reial té molta cura de la seva alimentació. | Europa Press
 

De fet, ha aconseguit que a Zarzuela s'imposi la dieta Perricole. Consisteix en una alimentació saludable que ha fet que tota la família es mantingui en el pes ideal sense grans variacions. Això no implica que, de tant en tant, es puguin permetre algun caprici, però el dia a dia procuren cuidar-se al màxim.

Letícia està encantada amb el pla d'alimentació que segueix. Es basa en una dieta composta per fruites amb alt contingut en fibra, com ara fruits vermells, pera, cireres, pinya o poma. Pel que fa a la verdura, es decanta principalment pel bròquil, espàrrecs, tomàquets, bleda, bolets i espinacs.

Tots aquests hàbits han arribat fins a les seves filles. Fins i tot en alguna ocasió s'ha afirmat que la reina controlava cadascun dels seus àpats. El que és cert és que tenen totalment prohibit el menjar conegut com a escombraries. Res d'hamburgueses, pizzes o similars.

Tampoc tenen cabuda al seu dia a dia els refrescos, llaminadures o dolços. En vista de tot això, resulta lògic que la infanta Sofia no tingui ni un quilo de més i es mantingui sempre molt prima. El sucre és un altre dels aliments que tampoc entra a la cuina de Zarzuela.

Foto de la infanta Sofia i la reina Letícia el 12 d'octubre.
La infanta Sofia segueix al peu de la lletra les indicacions de Letícia. | GTRES
 

Es pot dir que segueixen una dieta molt normal, basada en fruites i verdures, on han suprimit allò que els resulta perjudicial. És una de les estratègies que segueixen les estrelles internacionals per conservar el seu pes.

Letícia també fa esport

Letícia sap que, a més de tenir cura de l'alimentació, també cal incorporar l'exercici físic a la rutina. En el seu cas, des de fa temps, disposa d'un entrenador personal que l'ajuda a mantenir-se en forma.

És cert que desperta molta expectació la musculatura que presenten els seus braços. És una cosa que demostra que treballa molt al gimnàs. Sap que a mesura que es compleixen anys cal prestar més importància al cos.

Es desconeix si les seves filles també segueixen els seus passos pel que fa a la pràctica esportiva. Hi ha molt d'hermetisme sobre les activitats que fan les joves.

Sí que hem pogut veure la princesa alguna vegada practicant voleibol, però de la infanta hi ha molta menys informació. Letícia és allò de més estricta amb la nutrició. Es preocupa pel pes i la salut de tota la família.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp