Letícia

La reina Letícia recorda el dia que li va tocar la loteria

La reina Letícia es va endur una gran alegria fa uns anys

La reina Letícia va viure una de les alegries més grans de la seva vida el mateix any en què es convertia en princesa d'Astúries.

I és que curiosament s'emportava 12.000 euros al sorteig de la Loteria de Nadal. Un premi que òbviament no necessitava i que optava per donar a una ONG. Tot i això, crida molt l'atenció la sort que va poder arribar a tenir Letícia, i més tenint en compte que tot li van venir de cop.

Segons expliquen fonts properes, aquest famós dècim arribava a les mans de la dona del rei Felip gràcies a Miguel Garau, excompany de TVE.

Foto de la reina Letícia mig somrient.
Letícia guanyava la loteria el mateix any del seu casament amb el rei Felip. | GTRES
 

Aquest vell amic de Letícia els feia arribar als llavors Prínceps d'Astúries vint números de la Loteria Nacional, deu per a cadascun.

I entre aquests números figurava el de la seva data de casament, el 22.504, a més del número 22.500, que va ser premiat amb 12.006 euros. Però això no és tot, ja que la resta de les butlletes resultaven premiades amb un mínim de 60 euros.

Imatge de la reina Letícia i el rei Felip VI assistint al funeral de la reina Elisabet II
Els reis Letícia i Felip van guanyar la loteria gràcies a un amic. | GTRES
 

Sens dubte, una gran sorpresa per a tots quan la principal intenció de Garau era que la seva amiga enviés una foto dedicada per a la revista de l'associació Aquí estamos.

Just per això, decidia enviar-li una carta al costat dels dècims. «Ella em va contestar dient-me que en prenia nota i que gràcies per la felicitació pel matrimoni», explicava Miguel. «Després deia: 'Jo també et desitjo el millor per a tu per a l'any 2004 i he pres nota de la teva sol·licitud d'una foto dedicada'».

Així, prometia fer-li arribar aquesta fotografia dedicada després del casament. «Jo volia que tant Letícia com el príncep tinguessin butlletes premiades, i l'única solució que tenia era comprar el 22.500, el 22.501...», assegurava l'amic de Letícia.

Letícia i altres famosos poden presumir d'haver guanyat la Loteria de Nadal

De fet, Garau, fins i tot, es molestava a viatjar fins a l'administració de loteria número 13 de la plaça de Santa Catalina de València per poder-los comprar.

Però la veritat és que la reina no ha estat l'única famosa que ha tingut la sort que li toqui la loteria. Altres cares molt conegudes de la televisió, com Mercedes Milà, també es van endur una bona quantitat de diners.

Foto de Mercedes Milà en una entrevista a 'Joaquín, el novato'.
Mercedes Milà va ser una altra de les afortunades. | Atresmedia
 

Era el 2006 quan la presentadora decidia adquirir un dels dècims que jugava Megamedia, la productora en què treballava, i que acabava emportant-se 'El Gordo'.

També cantants de la talla de Soraya Arnelas s'emportaven aquesta gran alegria, tot i que de sempre havia estat una gran aficionada a la loteria. En el seu cas, decidia repartir el premi amb els seus pares.

«Avui és un dia especial. Resulta que el meu oncle José la nit de Nadal sempre ens regala una butlleta de la loteria d''El Niño'», explicava als seus seguidors.

Foto de la cantant Soraya Arnelas mig somrient.
Soraya Arnelas compartia el premi amb la seva família. | GTRES
 

«A veure, òbviament no m'ha tocat 'El Gordo', però m'ha tocat. I sabeu què passa, oi? Que no el trobo. Ni el meu ni el de Manuel», es lamentava. Finalment, l'artista acabava trobant les butlletes i anunciava emocionada que ja havia pogut cobrar el premi.

En el cas de Nieves Herrero, guanyava el premi per partida doble. I és que només uns mesos després de guanyar el Sorteig Nacional, el germà de la periodista guanyava el Sorteig d''El Niño'.

Lamentablement, no totes les històries tenen un final feliç. I és que una badada acabava jugant-li una molt mala passada a Carmen Lomana.

L'aristòcrata no és gaire partidària de jugar a la loteria, però accepta que els seus amics li regalin dècims, ja que considera que això li donarà sort.

De fet, es va adonar que li havia tocat just quan el número ja havia caducat. «Una vegada em va tocar, però no me'l vaig mirar i em va passar per alt», explicava com a anècdota.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp