Reina Letizia Ortiz

El crit d'atenció de la reina Letícia que ha fet efecte: «Ho ha deixat»

La reina Letícia hauria parlat amb la seva neboda, Carla Vigo, perquè recondueixi els seus actes

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia i que ha complert recentment la majoria d'edat, ja ha començat a sortir a la premsa en bastants titulars. La jove no té por de parlar sobre les seves intimitats, la qual cosa crea molta polèmica. 

Tenint en compte la relació que la uneix a Reina, sembla que no és la millor de les circumstàncies. Cal recordar que és la filla de la germana de Letícia, Érika Ortiz, que va morir fa uns anys.

El seu nom es va començar a conèixer fa un o dos anys. Aleshores, es va començar a fer una mica viral a les xarxes a partir de certes declaracions o actes polèmics.

De fet, últimament ha estat protagonista en diversos mitjans per haver anat a certes festes. També per les seves intervencions a la televisió i, fins i tot, per alguns vídeos seus que s'han fet virals.

La veritat és que no és la classe de comportament que sol presentar la Família Reial per donar bona imatge. Tanmateix, no és res comparable amb una de les personalitats més polèmiques de la Casa Reial, Froilà

Sembla que Letícia no està disposada a deixar passar les actituds que ha adoptat la seva neboda i ja li hauria intentat parar els peus. 

A més, no ho hauria fet només pel seu paper com a reina, sinó també com a tieta. 

Segons s'ha pogut saber, li ha fet un toc d'atenció per les últimes aparicions a la premsa i a la televisió. 

Hauria estat una xerrada bastant seriosa amb la seva neboda que l'hauria fet reflexionar sobre tot el que ha estat fent últimament. Això hauria servit a Carla Vigo per prendre una decisió important.

Segons han publicat diversos mitjans, la neboda de Letícia hauria decidit deixar d'aparèixer a la televisió i portar un perfil més baix de cara a la premsa.

Carla Vigo, futura actriu?

De totes maneres, la jove no podrà evitar que la premsa del cor la segueixi vagi on vagi i intenti capturar imatges seves a tot arreu. Malgrat tot, sí que ha decidit no aparèixer més per voluntat pròpia.

Cal recordar que, probablement, els seus assumptes més polèmics els ha mostrat ella mateixa a les seves xarxes. En més d'una ocasió, ha penjat imatges amb el seu xicot al llit. A més, també va fer un vídeo en directe fent-se petons amb la seva parella.

Tot plegat, un conjunt de situacions que s'han criticat molt. En definitiva, actes d'aquest tipus en una jove famosa, a més de ser la neboda de Letícia, poden tenir molta repercussió.

És per això que la dona de Felip IV va decidir plantar-se i posar fi a la situació. Amb tot, sembla que Carla ha reaccionat. 

Una possibilitat que podria haver influït en la decisió de canviar de rumb és la seva intenció de dedicar-se al món de la interpretació. Per això, precisament no convé ser una persona polèmica.

Si vol dedicar-se professionalment al món de l'actuació, s'ha de mantenir allunyada de la premsa del cor. Tot sembla que així serà, ja que té una professora d'interpretació i aviat començarà a rodar el seu primer curt.