Letícia, víctima d'una estafa: la notícia que la reina volia tapar sí o sí

Com no podia ser d'una altra manera, José Antonio Avilés és el responsable

Carla Vigo i José Antonio Avilés
Avilés va poder enganyar Carla Vigo per obtenir les seves primeres declaracions | Catalunya Diari

José Antonio Avilés s'ha coronat com el personatge estrella de Telecinco. Mentre molts posaven la seva mirada en el fitxatge de Rocío Flores com la bomba de 'Supervivientes 2020', ningú esperava que un col·laborador de 'Viva la vida' es convertiria en la veritable revolució d'aquesta edició.

La seva participació al reality va ser cridant l'atenció pels continus enfrontaments amb els seus companys, però a poc a poc la realitat de la seva vida quotidiana va ser copant els espais dels programes de televisió. Les seves mentides per guanyar-se un lloc en Telecinco van anar creixent a poc a poc fins a destapar tot un entramat d'estafes.

Avilés presumia d'uns contactes que no tenia per treure benefici propi i va anar acumulant deutes que han arribat a convertir-se en alguna que una altra demanda per estafa. El seu ego no coneixia límits i fins va arribar a involucrar un membre de la Casa Reial que li toca molt a prop a la reina Letizia.

Fa uns mesos, Carla Vigo, la neboda de la reina, va ser la protagonista d'una entrevista que es va emetre a 'Viva la vida'. Eren les primeres declaracions de Carla on no deixava en bon lloc a la monarquia i fins i tot va arribar a confessar que no se sentia «com ells». Unes paraules que no van asseure gens bé a la reina Letizia i que va provocar un distanciament entre tia i neboda.

Tal va ser l'enrenou, que la mateixa Carla va haver de sortir al pas assegurant que mai havia concedit una entrevista i que les seves paraules van ser tretes d'una conversa que ella pensava que realitzava amb un amic i persona de la seva confiança, i que desconeixia que estava sent gravada.

Aquesta persona de confiança no era altra que José Antonio Avilés qui es va defensar afirmant que sí que li va advertir a Carla que anava a publicar la conversa. Una defensa que, tenint en compte tota la informació que ha sortit a la llum, posa en dubte la seva veracitat i demostraria una vegada més la manera tan poc honesta que té José Antonio Avilés d'exercir el seu treball.


Comentaris

envia el comentari