L'última parella d'Antonio Flores explica la veritat sobre els seus últims dies

La dona que va estar al seu costat en els seus últims dies assegura que no va suïcidar-se

Posat de la família Flores. Lola Flores, Rosario Flores, Lolia Flors i Antonio Flores.
L'última parella d'Antonio Flores assegura que no es va suïcidar | Catalunya Diari

Quan es compleixen 25 anys de la mort d'Antonio Flores, una nova informació sobre les causes que van embolicar la seva mort surten a la llum. Irene Chamorro, l'última parella sentimental del cantant en els seus últims dies de vida, assegura en una entrevista realitzada per la revista 'Pronto', que Antonio Flores no es va suïcidar.

Irene recorda com va trobar el cos sense vida de l'artista: «Em vaig acostar, li vaig posar la mà a la boca i al nas i no respirava. No em podia creure que estigués mort», recorda en l'entrevista i sosté que Antonio Flores va morir d'un infart.

Segons ella, tot i la depressió que patia després de la mort de la seva mare Lola Flores, Antonio volia seguir endavant amb la seva vida i fins i tot van arribar a fer plans: «Unes hores abans ens vam abraçar i em va dir que, l'endemà, marxaríem els 2 al seu refugi de la serra de Gredos. Estava molt deprimit per la mort de la seva mare i amb prou feines menjava. Es va quedar primíssim, tant que li queien els pantalons».

Per a tots és conegut que Antonio Flores va arribar a tenir problemes amb algunes substàncies estupefaents, una addicció que, segons sosté Irene, va aconseguir superar: «Ja no es drogava, s'havia desintoxicat, però després de morir Lola li va donar per beure, no controlava. Aquesta nit vaig intuir una cosa estranya», explica.

Sobre la possibilitat que el cantant s'hagués suïcidat, tal com es va especular, Chamorro és contundent: «Mentida. Va patir un infart, aquesta va ser la causa de la mort. Estava net. Vaig mirar la caixa de pastilles i vaig veure que seguien allà, no s'havia excedit amb la dosi diària. Es van dir moltes mentides sobre les causes de la seva mort».

Flores era conscient dels seus problemes d'addicció i va decidir sotmetre a un tractament, de manera que en el moment de la seva mort ja no consumia: «Era conscient que havia de curar-se, deixar les drogues per sempre. Va estar ingressat en una clínica i es va desintoxicar», afirma Irene Chamorro que afegeix el resultat de l'autòpsia: «no van trobar res estrany en el seu estómac».

Tot i haver superat els problemes amb les drogues, Antonio Flores acostumava a beure més del compte, cosa que Irene intentava controlar a qualsevol preu: «Jo li vaig agafar les ampolles de ginebra i se les buidava, però aquella nit va estar bevent» però Chamorro reitera una vegada que aquesta no va ser la causa de la seva mort, ja que «la realitat és que li va fallar el cor».

Antonio Flores no pensava en el suïcidi

Irene recorda que el cantant ho va passar francament malament per la mort de 'La Faraona': «Els primers deu dies plorava o cridava. Fins i tot pegava cops de puny a les parets» però sosté que mai va pensar a suïcidar-se: «La seva ment era un caos, però no fins al punt de pensar a matar-se».

«No tenia la menor por a la mort, però volia seguir endavant amb la seva vida i la seva carrera musical. Sabia que el seu futur com a artista era més positiu i exitós que mai. Antonio mai li va passar pel cap la idea del suïcidi, estimava massa la vida per a fer-ho», assegura Irene.

Ella mateixa va notar hores abans de la seva mort que Antonio no es trobava bé i confessa que va voler portar-lo al metge: «Cap a les nou del vespre del dia 29 el vaig veure malament i vaig pensar que era recomanable portar-lo l'endemà de l'hospital. Sabia que podia posar-se malalt. El vaig consultar amb el seu representant, però no ho va considerar oportú», assenyala en l'entrevista.

Unes declaracions molt reveladores que llancen llum sobre com van ser les últimes hores d'Antonio Flores i les veritables causes de la seva mort que surten 25 anys després.


Comentaris

envia el comentari