Preocupació a la Casa Reial: La possible malaltia de Felip, a la llum

El marit de Letícia podria patir un problema que ja va tenir de petit

El rei Felip VI durant la seva visita a el Centre de Coordinació Operatiu
Jaime Peñafiel revela un dels secrets més ocults del rei Felip | Espanya Diari

Des que es va decretar l'estat d'alarma, dels reis s'han mantingut força callats, estant confinats a casa, on han seguit teletreballant, de la mateixa manera que les seves filles que han continuat amb les seves classes en línia.

Sembla que el coronavirus va donant treva i que els reis a poc a poc van reprenent la seva agenda oficial. És per això que els experts de la Casa Reial, com és el cas de Jaime Peñafiel, també segueixen desvelant tots els secrets de la monarquia espanyola.

És cert que Zarzuela ha portat el coronavirus amb secretisme. Cal recordar que Letícia va haver d'estar confinada a la seva habitació per precaució, ja que va estar en contacte amb Irene Montero, que va donar positiu per coronavirus.

La possible malaltia del rei

Ara, el cronista expert en la Casa Reial,Jaime Peñafiel, ha recordat en la seva última columna al diari 'El Mundo' una malaltia que va tenir a Felip de jove, i que segons sembla és incurable.

Peñafiel ha parlat de la narcolèpsia del monarca. «Se li ha pogut reproduir a Felip VI la narcolèpsia que patia en l'adolescència, en aquest cas per cansament?», s'ha preguntat el periodista.

El veterà periodista ha escrit que la narcolèpsia del rei és una malaltia neurològica que segons els metges denota incapacitat cerebral per regular els cicles de la son i despertar. Per si no n'hi hagués prou, el monarca hauria patit bastant aquest confinament, ja que el fet de no poder sortir de casa li ha provocat problemes de son, igual que li ha passat a molts espanyols.

«Era un nen malcriat, fluix en els seus estudis, amb faltes d'assistència i puntualitat i dèspota. Amb un greu problema afegit: el son. La seva pubertat li provocava certa vagància, somnolència i falta d'interès general. Es quedava adormit fins i tot dret», va escriure Peñafiel, que ara sosté la teoria sobre la possible narcolèpsia del rei Felip.

El cronista sospita que aquesta malaltia, de la qual el rei no s'ha curat perquè és incurable, «se li ha reproduït». De moment la Casa Reial no ha fet oficial aquesta malaltia, però Jaime Peñafiel probablement és la persona que millor coneix la Família Reial, cosa que li dóna certa credibilitat.


Comentaris

envia el comentari