La reina Letícia, pròxima víctima de l'excomissari Villarejo

Més polèmica a la Casa Reial, després de l'enfrontament entre les reines i els missatges del «Compi Yogui», Pedro Sánchez està intentant tapar un nou escàndol que recau directament sobre la reina

Letícia és la nova víctima de l'excomissari Villarejo
Letícia és la nova víctima de l'excomissari Villarejo | Cedida

La reina Letícia continua al focus de la polèmica. Si bé és cert que els rumors sobre la seva mala relació amb Sofia ja la van situar a la palestra, també ho és que darrerament la reina ha sortit esquitxada en la majoria d’escàndols reials. Ara, al fil de la controvèrsia i segons ha indicat el senador d'EH Bildu Jon Inarritu, el president Pedro Sánchez estaria actualment movent fitxaper evitar que unes informacions molt sensibles, relacionades amb l'excomissari Villarejo, acabin a les portades dels principals diaris del país.

La situació a la Casa Reial és, si més no, convulsa. A l’empresonament d’Iñaki Urdangarin i a les revelacions de Corinna sobre el rei emèrit, ara també s’hi sumen un seguit de polèmiques que assenyalen Letícia i que fan de la reina l’autèntic ‘enfant terrible’ de la monarquia espanyola.

5 polèmiques que han afectat molt la Corona

La reina Letícia s’ha convertit, en els darrers temps, en el focus de moltes de les crítiques entorn de la Família Reial, una més esbojarrada que l’altra. Fent que polèmiques respecte del seu caràcter, els seus enfrontaments amb la reina Sofia o unes converses amb el seu «Compi Yogui» posin en dubte l’estabilitat del seu matrimoni amb el rei Felip.

1. El «Compi Yogui» de Letícia

Tot i que Letícia fa temps que ja no es relaciona amb Javier López Madrid, la seva amistat de la infància podria passar-li factura. El seu «Compi Yogui», una amistat antiga, està envoltat de diversos escàndols per corrupció, amenaces, agressions i assetjament i la reina, en aquesta disjuntiva, tem sortir-ne esquitxada. Qui sap, doncs, si les revelacions que promet Villarejo es contextualitzen en aquest sentit. 

El missatge de la reina a Javier López Madrid va indignar moltes persones
El missatge de la reina a Javier López Madrid va indignar moltes persones | Cedida

2. Incomptables rumors de divorci

Des de l’inici de la seva relació, el matrimoni del rei Felip VI amb Letícia s’ha qüestionat en incomptables ocasions. Tot i les acusacions que va rebre en primera instància per haver-se divorciat, amb el temps va aconseguir guanyar-se el cor del poble, a canvi de la davallada en la seva relació amb Felip. Els rumors de trencament, però, no han cessat i fa uns mesos, per exemple, la premsa del cor germànica alertava sobre els «l'imminent divorci» entre la reina i el Felip VI

3. Polèmica relació entre les reines Letícia i Sofia.

La bona imatge de Letícia va esfumar-se en el moment en el qual va sortir a la llum el ja conegut enfrontament amb la seva sogra. L’actual reina va prohibir que Sofia es fotografiés amb les seves nétes, la princesa Elionor i la infanta Sofia, quan es trobaven a les portes de la Catedral de Palma per  la Missa de Pasqua.

D’ençà d’aquell dia va sortir a la llum la veritable relació que hi ha entre ambdues reines i a la Zarzuela han intentat millorar les seves reputacions, sobretot la de Letícia, amb diversos actes on han aparegut una al costat de l’altra.

Elionor va apartar bruscament la mà de la seva àvia
Elionor va apartar bruscament la mà de la seva àvia | Cuatro.com

4. Extrema primor i els retocs estètics de Letícia

La reina Letícia és el centre de totes les mirades. Sigui quin sigui el tema, ella n’és la protagonista i sempre rep crítiques. Des de la seva actitud davant les càmeres o els rumors de separació, passant pels seus estilismes i el seu aspecte físic.

Aquest últim és un focus de preocupació i crítiques, realment, ja que la seva extrema primor s’uneix als múltiples retocs estètics als quals s’ha sotmès. Des del seu compromís amb el rei Felip, Letícia s’ha operat els pits, la barbeta i el nas, a més a més també s’injecta Botox als pòmuls i al contorn dels ulls per intentar eludir una mica més el pas del temps.

5. Letícia gasta 130.000 euros en compres

A la reina li agrada molt vestir de manera impecable en qualsevol acte públic, des d’un gran sopar de gala fins sauna simple audiència al Palau Reial, i és quelcom que tothom té clar. Per aquesta raó Letícia necessita un vestidor enorme que no tothom es pot permetre. L’any 2017, per exemple, va sortir a la llum l’exagerada xifra que la reina es va gastar en roba i complements. Més de 130.000 euros de la seva assignació pública.

La reina Letícia es gasta molts diners en roba i retocs estètics
La reina Letícia es gasta molts diners en roba i retocs estètics | CatalunyaDiari.cat

Comentaris

envia el comentari