IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Aurah Ruiz necessita 3.000 euros diaris per tractar el seu fill

Aurah, recentment expulsada de 'GH VIP', destinarà els 40.000 euros que ha cobrat al programa a pagar el tractament del seu fill petit

Aurah Ruiz, junto a su hijo Nyan
Aurah Ruiz, amb el seu fill Nyan, que pateix una malaltia crònica | XARXES SOCIALS

L'expulsió d'Aurah Ruiz de 'Gran Hermano VIP' ha deixat al descobert diverses i sonades exclusives sobre la vida de la canària. Lluny de la polèmica televisiva, l'exparella del futbolista del PSG, Jesé Rodríguez, va treure a la llum una informació que va deixar tothom bocabadat. «Tractar al meu fill costa més de 3.000 euros al dia», va explicar Ruiz en una entrevista a la revista 'Lecturas'.  

En aquesta mateixa línia, també han sortit a la llum els diners que ha cobrat Aurah del programa: 40.000 euros. Diners que, segons va avançar la mateixa Ruiz, destinaria gairebé íntegrament al seu fill, ja que la divisió mensual d'aquest sou deixa uns 4.000 euros. La situació, si més no, és força crítica, ja que el menut Nyan necessita atenció les 24 hores del dia, quelcom que presenta un cost mensual de 84.000 euros. 

L'esperança és als EUA

Aurah, mare del petit, té la clara intenció de traslladar-se als Estats Units on, segons explicava a 'Lecturas', existeix un tractament que milloraria dràsticament les condicions de vida de Nyan. Podria comportar molt de temps d'ingrés del nen i podria costar «entre 3.000 i 4.000 euros per dia».

De moment, Nyan acudeix a l'hospital de La Paz i, segons va explicar a la revista esmentada, agraeix el suport rebut: «Un metge s'ha preocupat contínuament de mi i del meu petit».

Imagen de Aurah junto a su pequeño.
Un tractament que existeix als EUA és l'esperança de Nyan | INSTAGRAM

 

La convulsa relació amb Jesé

Aurah Ruiz va conèixer al futbolista Jesé Rodríguez a Madrid. Ell va demanar el seu telèfon a algú i finalment, ella va acabar passant el Nadal amb la família de l'esportista. «Jo estava a Madrid sola i em vaig enamorar», comentava.

Al cap de poc temps d'estar junts, la relació ja no anava com cal. «Només cinc mesos després de començar a sortir, ell va quedar amb la mare del seu primer fill i la va deixar embarassada de nou. Jo el vaig perdonar», recorda la canària. 

En un últim intent d'Aurah perquè triomfés l'amor, va traslladar-se a viure a París amb ell. Allà va ser on es va quedar embarassada de Nyan i també on tots dos acabarien de distanciar-se. Ara assegura que, tot i que l'única cosa bona que va treure de la relació amb el futbolista va ser Nyan, va ser i és avui  «el millor» de la seva vida».

 

 


Comentaris

envia el comentari