Primer pla de la reina Sofia mig somrient

Sofia té un gest amb el seu germà malalt que deixa clar què li està passant

La reina emèrita s'ha deixat descobrir mitjançant un detall revelador

La reina Sofia segueix preocupada pel seu germà malalt, Constantí de Grècia. Tanmateix, segons sembla, ha millorat durant les últimes hores i això ha fet que la reina emèrita espanyola pugui tranquil·litzar-se una mica.

Fa unes hores, s'ha pogut veure la reina Sofia i la seva germana Irene visitar una catedral per resar el màxim possible per al qui va ser rei de Grècia. Constantí, de 82 anys, i exmonarca d'aquell país fins a l'abolició del títol el 1973, actualment està ingressat en un hospital privat d'Atenes.

Hi és des de fa més d'una setmana i el que ha decidit la reina Sofia és fer les maletes. Així, ha viatjat per estar al seu país natal durant el temps que calgui per estar tan a prop com sigui possible del seu familiar.

La reina Sofia, preocupada pel seu germà malalt

Tot i que en un primer moment, quan la reina emèrita viatjava a correcuita fins a Grècia, ja que semblava que el desenllaç seria fatal, els esdeveniments han variat. I és que la reina Sofia ha vist com el seu germà ha millorat sensiblement.

Imatge de la reina Sofia i Constantí de Grècia
La reina Sofia al costat del seu germà, Constantí de Grècia, en una segona imatge d'arxiu | GTRES

La revista Hola! ha donat l'exclusiva que la reina i la seva germana Irene han estat visitant una catedral, més concretament la 'Metrópoli'. Aquesta està situada al centre d'Atenes, i hi han assistit per pregar durant una bona estona per la salut del seu germà.

Per això, en veure-les allà, tot apunta que Constantí de Grècia podria haver deixat la Unitat de Cures Intensives. D'aquesta manera, hauria estat traslladat a la planta d'aquest hospital privat al centre de la capital hel·lena.

La reina Sofia i el gest que ho diu tot sobre el seu germà

Estem parlant d'una visita on tant Irene, com Sofia, van estar acompanyades de Philippos de Grècia i la seva dona Nina. També de Marie-Chantal i Tatiana Blatnick, les dones dels prínceps Pau de Grècia i Nicolau de Grècia.

Imatge de Constantí de Grècia, el germà de la reina Sofia, en una cadira de rodes
El germà de la reina Sofia està delicat de salut | GTRES

La veritat és que l'emèrita i els seus familiars han gaudit d'un àpat en un bon restaurant d'Atenes. I poc després van anar fins a l'esmentada 'Metrópoli' per resar per la millora de Constantí.

Aquest viatge de la reina Sofia ha tingut lloc pocs dies més tard que anés a la Ciutat del Vaticà per assistir a un funeral. I ho va fer en representació de la família reial espanyola després de la mort del Papa Benet XVI.

La veritat és que la preocupació de la reina Sofia no és flor d'un dia, i és que el seu germà ha patit problemes de salut força importants, especialment des del 2016. En aquell any va patir un ictus i va acabar deixant-li unes seqüeles com la manca de mobilitat important, i fins i tot problemes de tipus cardíac.

Ara com ara, la reina Sofia no deixarà la capital hel·lena

Des d'aquell moment, fa sis anys, se li ha vist molt poc Constantí de Grècia. I les poques vegades en què s'han pogut fotografiar sempre ha estat acompanyat per la seva dona, Ana María de Grècia.

Primer pla de la reina Sofia amb el cap cot
La reina Sofia no deixarà només el seu germà fins que millori notablement | GTRES

Constantí de Grècia va ser rei grec gairebé una dècada, i després de l'abolició de la monarquia al país hel·lè, la seva família es va exiliar a Londres. Això sí, actualment Constantí i la seva dona viuen des de fa un temps a Puerto Jeli, en una mansió per la qual van pagar un dineral de fins a cinc milions d'euros.

Ara com ara, la reina emèrita es mantindrà a l'estat grec i no té gens de pressa per tornar al nostre país. Fins que no vegi que el seu germà es recupera satisfactòriament d'aquests problemes de salut, no deixarà de ser-hi al costat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp