Tornen a augmentar les preocupacions sobre la reina Sofia després de l'últim incident

Sorgeixen rumors sobre la mare de Felip VI

La reina Sofia durant un acte oficial en una imatge d'arxiu
Preocupació per l'estat de salut de la reina Sofia | CatalunyaDiari

A principis del mes de març, durant la celebració del madrileny Crist de Medinaceli, va ser l'última vegada que vam veure públicament a la reina Sofia. Des de llavors no s'ha tornat a veure i això ha sorprès, ja que, tot i el confinament, molts són els membres de les diferents cases reials europees que, davant la crisi pel coronavirus, han volgut fer-se presents encara que sigui amb vídeos o de forma online.

No obstant això, la mare de Felip VI no ha tornat a aparèixer en cap moment. I és que sembla que durant tot aquest temps ha complert fidelment amb la quarantena. Per això ha estat confinada al Palau de la Zarzuela al costat del seu espòs, el rei Joan Carles I, i la seva germana, Irene de Grècia.

El que estigués duent a terme el confinament era la justificació de la seva nul·la presència pública. Ara, però, han saltat les alarmes sobre com es troba la reina Sofia. I és que hi ha hagut una cita en línia important per a ella en la qual tampoc ha fet acte d'aparició.

Absent en una trobada familiar

En concret, aquests passats dies la seva família de Grècia, per iniciativa del seu nebot Pau, va dur a terme una trobada virtual per així reunir-se, de forma online, i celebrar la festa del May Day, que a Anglaterra commemora l'arribada del mes de maig. Així, tal com s'ha mostrat a través d'Instagram, ell i la seva dona van assistir a aquesta cita i també ho van fer el rei Constantí i la seva dona, la princesa Teodora, Alèxia de Grècia i el seu marit (Carlos Morales)... Estava tota la família grega al complet excepte la reina Sofia i la seva germana Irene.

Aquest fet ha suscitat rumors sobre l'estat de salut en el qual podrien trobar-se tant la mare de Felip VI com la tia materna d'aquest. I és que ha sorprès que no participessin en aquesta trobada en línia amb la seva família, quan mai es perden un esdeveniment amb ella. No obstant això, per ara no hi ha cap informació confirmada al respecte i oficialment les dues dones segueixen confinades al Palau de la Zarzuela al costat del rei Joan Carles I.


Comentaris

envia el comentari