La reina Letícia durant una reunió amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Madrid, 1 de septembre de 2020

Sofia, amb un pam de nas: les paraules de Corinna sobre Letícia que ningú esperava

La dona de Felip i Corinna es van conèixer el 2007

Corinna Larsen, una de les amants de Joan Carles I, es va convertir anys enrere en una de les persones més buscades pels mitjans de comunicació, ara les seves aparicions en la premsa són pràcticament diàries.

L’última confessió de l'alemanya en 'Paris Match' té a veure amb la reina Letícia, a qui ha confessat que va conèixer en persona l'any 2007 en la cerimònia del lliurament de premis Laureus. «Felip semblava avergonyit però Letícia va ser absolutament encantadora», ha manifestat Corinna en l'entrevista amb el mitjà francès.

A més, Corinna també ha volgut confirmar que tota la Família Reial era conscient de la relació sentimental que hi havia entre ella i el llavors rei Joan Carles I. «Jo estava amb el meu fill, que llavors tenia 5 anys, i quan va arribar, el rei el va abraçar! No estava intentant amagar res».

No obstant això, ha volgut deixar clar que mai s'ha intentat acostar molt a la família de l'ara Rei Emèrit perquè no se sentia còmoda. «Mai vaig tractar de conèixer-los realment, m'incomodava. Evitava tant com era possible tenir massa contacte amb ells», ha revelat per a 'Paris Match'.

Encara que sí que va coincidir amb Iñaki Urdangarin, el marit de la infanta Cristina, perquè «ell havia expressat el desig de treballar per a la Fundació Laureus» i breument amb la infanta Helena a Portugal. Però més enllà d'això no va tenir contacte amb ningú més de la Família Reial.

Cop dins de la Zarzuela

Corinna també ha tret a la llum els qui eren les persones que des de dins de la Casa Reial intentaven treure a Joan Carles del tron: la reina Sofía i qui en aquells dies era el president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

«Tinc dos fronts contra mi. El primer està constituït per la meva dona i els seus lloctinents», van ser les paraules que suposadament li va dir el pare de Felip a l'alemanya. «El segon està encarnat per Mariano Rajoy, que té com a objectiu castrar-me i afeblir la monarquia» confessava.