Rocío Carrasco guanya la batalla judicial a Antonio David sense sortir de casa

La filla de Rocío Jurado està molt contenta

Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical
Rocío Carrasco ha guanyat la batalla judicial a Antonio David Flores | Catalunya Diari

Rocío Carrasco i Antonio David Flores mantenen una dura guerra judicial des de fa anys. I és que, després de la seva separació, han hagut de veure's les cares als jutjats, i no només per la custòdia dels seus fills, sinó també per altres assumptes. En concret, per les manifestacions que ell ha realitzat en diferents mitjans des de llavors.

Uns assumptes judicials aquests que en aquests moments tornen a agafar protagonisme, perquè la filla de Rocío Jurado ha guanyat l'última batalla judicial al seu ex.

Rocío Carrasco guanya la batalla

En concret, la jove ha aconseguit que un jutge li doni aquesta setmana a Antonio David un total de cinc dies per a dur a terme el pagament d'una fiança de 80.000 euros. Una quantitat elevada que és necessari que la ingressi pels procediments judicials que té amb la mare dels seus fills grans. De no ser així el col·laborador de 'Sálvame' s'enfrontaria a greus conseqüències, entre aquestes, l'embargament del seu sou.

Aquesta esmentada fiança té el seu origen anys enrere. Tant és així que fa referència a l'impagament de la pensió alimentària que Antonio David havia de passar a Rocío Carrasco pels fills que tenen quan aquests es trobaven amb ella.

Més garrotades per a l'ex guàrdia civil

Per la decisió que ara ha pres el jutge, la filla de Rocío Jurado estarà molt contenta. No obstant això, irremeiablement també estarà satisfeta perquè el seu ex, que tant ha parlat d'ella i de la seva família en televisió, està rebent de la seva 'pròpia medicina', ja que ara no està passant un bon moment.

En concret, han sortit diverses dones reconeixent que aquell li va ser infidel a la seva esposa (Olga Moreno) amb elles. Una situació que, com Antonio David ha reconegut, li està causant un enorme malestar en el seu matrimoni.

Però això no és tot. I és que s'ha embarcat en una guerra oberta amb Les Campos que li pot passar factura. Primer, perquè ha revelat una sèrie d'informacions sobre elles que les podrien portar a prendre mesures judicials. Segon, perquè ha donat una exclusiva que va anunciar a 'bombo i platet' sobre aquestes famoses i que ha resultat un fiasco.

Tot això està fent que hi hagi seguidors de 'Sálvame' que estan demanant en xarxes que deixi d'exercir com a col·laborador en el programa.


Comentaris

envia el comentari